Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2010, 06:14   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Merak etmeyin, Robinho da gelir"

'Para ise para, yıldız ise yıldız' sözüyle ön plana çıkan ve Quaresma transferinde oynadığı önemli rolle taraftarın gönlünde taht kuran Serdar Adalı, Sambacı'nın peşini kolay kolay bırakmayacaklarını söyledi.

Click the image to open in full size.

Bazı yöneticiler vardır ki, taraftarın gönlünde kolayca yer edinir. Bu isimler de genelde, yıldız transferlerinde etkin rol oynayanlar olur. Serdal Adalı da bu tür yöneticilerden... Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı, daha seçim öncesi “Para ise para, yıldız ise yıldız” sözüyle dikkatleri çekti. Göreve gelince de ilk icraatı, yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Quaresma’yı Siyah-Beyazlı renklere katmak oldu. Bir dünya yıldızını, çok uzun süren uğraşlar ve güçlü rakiplere rağmen Beşiktaş’a kazandıran Adalı, şimdi de taraftarın dilinden düşürmediği Robinho için harıl harıl çalışıyor. Bu konuda da çok iddialı Adalı, Brezilyalı’nın adı Barcelona ve Manchester United’la anılsa da, “Biz de Beşiktaş’ız” diyor kendinden çok emin biçimde.

‘Hani formasını alabilirdik’
Hatta Q7 için, “Onlar İnter’den ancak formasını alabilir ya da hatıra fotoğrafı çektirir” şeklinde dalga geçildiğine işaret eden ve “Fenerbahçe de çok uğraştı, ama bize geldi. Üstelik isteseydik daha ilk görüşmede işini bitirirdik, ama bekledik ve fiyatını düşürdük” diyen Adalı, Robinho konusunda gelinen son noktayı ise şöyle açıkladı: “Bizden yana bir sorun yok. Kulübü ve kendisiyle halen temas içindeyiz. Ancak başta Barcelona ve Manchester United olmak üzere bir çok teklif alıyor. Biz de her yolu deniyoruz. Ekonomik boyutunu da çözeriz bir şekilde. Başkanımız bizzat büyük uğraş veriyor. Robinho da gelir, merak etmeyin. Tek problem oyuncunun kişisel tercihinde... Çünkü teklif bakımından diğer taliplilerinin aşağısında değiliz.”

Hedef her yıl 1 veya 2 yıldız
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, transfer politikalarındaki değişikliği de anlattı. “Öyle her yıl 10 isim gelsin, 15’i gitsin dönemi kapanmıştır. Bundan sonraki yıllarda bir ya da iki futbolcu alacağız. Ama bunların tamamı dünya yıldızı olacak. Beşiktaş’ta artık yıldız dönemine girilmiştir. Kulübümüzün ufku ve vizyonu değişti. Örneğin bu yıl, Robinho’yu ya da en az onun kadar ünlü ve kaliteli bir yıldızı alıp, transferi kapatacağız” ifadelerini kullandı.

Sambacı’nın rüzgarı bile yetti
Brezilyalı milli golcü Robinho’nun adının anılması bile, Siyah-Beyazlı takım içinde forma yarışını kızıştırmaya yetti. Geçen yıl Beşiktaş’ın en çok gol atan ismi olan Bobo, vatandaşı ile aynı takımda oynama düşüncesinin bile kendisini heyecanlandırdığını belirterek, “Rüya gibi bir şey bu... Umarım gelir. Forma yarışı artar ve bu da takımın gücüne güç katar. Kendime güveniyorum. Hele bir gelsin, Robinho’dan daha fazla gol atacağımdan eminim” görüşünü dile getirdi.

Orhan Yıldırım

"Merak etmeyin, Robinho da gelir" - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla