Alıntı:
vrossi_kartalizma´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım saydığın şeleri herkes bilio ve savunuyo zaten, hem kendin sölüosun bunu hem de bi tek şahsı yerden yere vuruosun. O saydığın görevleri hangi futbolcu yaptı bizde söle bakalım ? kaç sezondur delgado ile oynayan kaç futbolcu dediğin standartda hücum pres yaptı, koştu, toplu ya da topsuz oynadı .. kendin sölüosun bak Q7 delgado bobo ile savunma olmaz die, takımın hücumda zaten ii diilse nie delgado ben bunu anlamıorm ya, geçen sezonun fiyaskolarından biri fink, diğeri tello .. bahsettiğin mesut mueller gibi adamların yanında Schweinsteiger var di mi nerde fink hani geçen sezon ?? ernst ve necip'in hücum kapasitesi belli zaten, kanatlar hiç bi zaman bekler dahil olmak üzere çalışmadı .. sanki takımın tüm bölgeleri ii de delgado kötü, basının oyununa gelip adam asmaları bırakın artık .. |
herkes biliyo diyorsun hala geçen senenin en istikrarlı oyuncusu belki de en faydalı oyuncusu finke fiyasko diyorsun abicim ben asıl anlamıyorum sizi. Takımın hücumda iyi savunmada iyi diye birşey yoktur takım olmak önemliyse savunmayı da hücumu da aynı anda yapmak zorundasın bunu tabi ki herkes biliyor ama herkes de Delgado yu çekinmeden ilk 11 lere yazmasını biliyor. Ben zaten Delgado ya karşı değilim hem delgado hem queresma nın oynamasına karşıyım. He sen diyorsan ki Delgado Queresma nın yedeği olsun eyvallah zaten çok iyi bir alternatif olur die belirttim ama ikisi aynı anda oynarsa takımda savunma diye bişe kalmaz. Böyle de başarı hayaldir. Bana kalsa Delgado gibi ortasahadansa istediğim guti gibi kallström gibi gerard gibi moutinho gibi xavi gibi ortasahalar tercihimdir. Ama ille de Delgado tutulacaksa ilk 11 senin belirttiğin gibi olmamalıdır yoksa sonumuz geçen seneki gs den farklı olmaz şimdiden sölemesi. Adamlar boşuna ön libero arayışına geçmedi anladılar hatalarını biz de onların hatalı olduğu yoldan gidiyoruz ne güzel valla yollayalım fink i hatta necip i de keselim ilk 11 den Queresma Delgado Nihat Bobo oynasınlar bakalım kaptırdığın her topun peşinden koşan Ernst kaç maç dayanabilecek.