Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 23:37   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ismæl Sosa Antep'de!

Click the image to open in full size.
Gaziantepspor, Arjantin'in Clausura Ligi'nde gol kralı olan 23 yaşındaki golcü oyuncu Ismael Sosa ile anlaştı.Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Argentinos Juniors takımında forma giyen 23 yaşındaki genç golcü ile 5 yıllığını anlaşma sağladığını ifade etti.
Arjantin'de tekniği ve attığı gollerle en fazla adından söz ettiren oyuncu olan Sosa'nın transferinde mutlu sona ulaştıklarını anlatan Kızıl, ''Arjantin futbolunun son yıllarda yetiştirdiği önemli bir futbolcuya Gaziantepspor forması giydireceğim için çok mutluyum. Bu transferi bitirmek için yoğun çaba gösterdik. Önemli bir transfer olduğu için zaman aldı. Sosa da bizi tercih etti. Taraftara söz vermiştim, bunu yerine getirdiğim için mutluyum. Gaziantepspor seyircisi onu izlerken büyük keyif alacak'' diye konuştu.
Kızıl, Ismael Sosa'nın golcü özelliklerinin dışında her iki kanatta da rahatlıkla oynayan, ülkenin yeni yıldızı oluğunu dikkati çekti.
Sosa'nın başka taliplilerinin de olduğuna dikkati çeken Kızıl, '' Ama o bizi tercih etti. Zor bir transferdi ama mutlu sona biz ulaştık'' dedi.
İbrahim Kızıl, futbolcunun perşembe akşamı İstanbul'da olacağını ve 5 yıllık anlaşma imzalayacaklarını kaydetti.
-23 YAŞINDAKİ GENÇ GOLCÜ-
23 yaşındaki genç golcü, geçen sezon oynadığı 33 maçta 12 gol kaydetti. Futbola İndependiente Kulübü'nde başlayan İsmael Sosa geçen sezon Argentinos Juniors takımına geldi ve ilk oynadığı 6 maçta 3 gol atınca bir anda gözleri üzerine çevirdi. 1.80 metre boyundaki San Martin doğumlu Sosa 2007 yılında Arjantin'in 20 yaş altı milli takımında Güney Amerika Gençler Şampiyonası'nda Paraguay'a karşı forma giymişti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla