Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Radyospor transfere ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Vardar, Queresmaan sonra önemli bir yıldızın daha Beşiktaş gelebileceğinin sinyalini verdi. Brezilyalı Robinho konusundaysa enç ve beni heyecanlandıran bir futbolcudedi.
ROBİNHO BENİ HEYECANLANDIRIYOR
Radyospora Aydın Cingöz ile Gündem Programıa katılan Vardar, Dünyaca ünlü spor kanalı ESPN'in yan kuruluşu olan soccernet'e konuşan güvenilir bir kaynağın "Manchester City, Robinhou 42 milyon avro'ya aldı. 35 milyon avro'ya satabilirdi; ancak Beşiktaş'tan sadece 20 milyon avro'luk teklif geldi.şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, Yönetimi Kurulu toplantısında Robinho ismi gündeme gelmedi; ancak basında sürekli bu konu işleniyor. Robinho çok genç ve büyük bir futbolcu Beşiktaş çok faydası olur dedi.
BÜYÜK BİR İSİM DAHA GELECEK
Yönetim Kurulunda transferelerin görüşüldüğünü ifade eden Vardar, İsim bilmiyorum; ancak hissettiğim şu, Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı, Queresmadan sonra büyük bir yıldızı Beşiktaş getirecek. Robinhonun bedeli çok yüksek ancak Başkanımız Yıldırım Demirören yapacağı büyük transferin alt yapısını mutlaka oluşturuyordur diye konuştu.
Radyospor.com