Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2010, 22:45   #193
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Guti , Raùl , Reyes´

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun bu sabah gittikleri İspanya'da transfer görüşmelerinde bulundukları ve temasların bir kaç gün daha süreceği öğrenildi.İlk olarak Real Madrid ile yeni sezon öncesi yollarını ayıran Guti ve İspanyol ekibinin efsane oyuncularından Raul'u kadroya katmak için temaslarda bulundukları kaydedilen Siyah Beyazlı heyetin, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid forması giyen Jose Antonio Reyes ve kulübü ile de bağlantı da oldukları belirtildi. Reyes'in 30 Haziran 2011 yılını kadar Atletico Madrid ile sözleşmesi olması ve bonservisinin 5-6 milyon Euro seviyelerinde olması bu transferi zora sokarken, Beşiktaş yönetiminin Guti ve Raul konusunda ısrarlı oldukları ifade edildi.
Son bir aydır menajerler aracılığı ile sürdürülen temaslar sonrası Madrid'e çıkarma yapan Siyah Beyazlı kulübün başkan ve yöneticilerinin bu üç oyuncudan biri ile anlaşma sağlayarak, 15 Temmuzda'da oynanacak olan Vikingur maçı öncesi İstanbul'a dönmeleri bekleniyor.
MARCA: "TEKNİK DİREKTÖR MOURİNHO RAUL VE GUTI'Yİ HAZIRLIK KAMPINA ÇAĞIRMAMA KARARI ALDI"
Son bir aydır Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Real Madrid'in iki efsane oyuncusu Raul ve Guti ile ilgili bugün İspanya'nın Marca Gazetesi'nde geniş kapsamli bir haber yayınlandı.
Click the image to open in full size.
Gazetenin internet sitesinin ana sayfasında yer alan haberde, bu iki futbolcunun önümüzdeki sezon Real Madrid'den ayrılmasının kesin olduğu ifade edildi. Gazetede yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:
"Raul ve Guti Real Madrid'den kopuyor. Takımın iki efsane oyuncusu 26 Temmuz'da başlanacak sezon öncesi kampında yer almayacaklar. Teknik direktör Mourinho'nun bu iki futbolcuyu kamp kadrosuna almayacağı ve bu iki oyuncunun da Real Madrid ile yola devam etmek istemedikleri öğrenildi. 15 Temmuz Perşembe günü Real Madrid'in Valdebebas Tesisleri'ndeki sezonun ilk antrenmanında da yer almayacak bu iki oyuncunun, Real Madrid'den izin aldıkları ve transfer görüşmelerinde bulunacakları bildirildi."
Haberde ayrıca Guti'nin Beşiktaş, Galatasaray, Zenit ve Olympiakos takımlarıyla görüştüğü, Raul'un ise Los Angeles Galaxy, Schalke 04 ve Blackburn Rovers takımlarıyla temasta olduğu ifade edildi.
Öte yandan Real Madrid'in yeni sezonla birlikte takımı gençleştirme operasyonuna başlayacağı Raul ve Guti gibi iki efsane oyuncunun sezon boyu genellikle yedek kulübesinde oturacak olmalarının takım içinde sıkıntı yaratacağı haberde vurgulandı.

Kaynak : DHA
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (13-07-2010 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla