Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2010, 09:47   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Bileti Kesilenler Ve Son Gelişmeler [ TEK BAŞLIK ]

Matias Delgado

Arjantinli çalıştı, çabaladı. Ancak bir türlü Schuster’in gözüne giremedi. Alman hoca, “Topa ayağını sokmuyor, savaşmıyor. Sistemime uymuyor” diyerek Delgado’nun biletini kesti.

Bir yandan dünyaca ünlü yıldızları renklerine bağlamak için büyük çaba harcayan Beşiktaş, diğer yandan da yabancı kontenjanını boşaltmanın hesaplarını yapıyor. Bu noktada gidecek isimlerin bir an önce netleşmesi gerekiyor. Avusturya’da gerçekleştirilen kamp sonrasında Siyah-Beyazlılar’da yolcular da büyük ölçüde belirlendi. Geçen sezonu topa dokunmadan geçiren Matias Delgado’nun tüm çabalarına rağmen, teknik direktör Bernd Schuster’in gözüne girmeyi başaramadığı öğrenildi.

‘Savunmada hiç yok’

Schuster’in, yönetime verdiği raporda şu ifadeleri kullandığı belirtildi: Delgado iyi bir oyuncu, yetenekli. Ancak oyunun savunma yönünde hiç yok. Fazlasıyla kibar oynuyor, topa ayağını sokmuyor ve hiç savaşmıyor. Yaratmak istediğim sistemde Delgado’nun yeri yok.

Tomas Zapotocny

Kiralık oynadığı Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan Tomas Zapotocny, forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Bu noktada Eskişehirspor ile eski kulübü Bursaspor bir adım öne çıkıyor.

Beşiktaş’ın biletini kestiği bir diğer isim de beklendiği gibi Tomas Zapotocny... Ferrari ve Sivok’un yer aldığı Beşiktaş savunmasında kalması neredeyse imkansız olan Çek stoperin şimdiden takım arayışlarına başladığı biliniyor. Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Bursaspor’un, Zapo için Beşiktaş’a teklif yaptığı kaydedildi. Bursa’nın yanı sıra savunmacı arayışı içerisindeki Eskişehirspor da Tello’yla birlikte Zapotocny’nin işini bitirmek istiyor. Tecrübeli savunma oyuncusunun, Eskişehirspor’a da sorun çıkarmadan gidebileceği belirtildi.

10 yabancı kalacak

Sözleşmesi dondurulan Fink’le birlikte, Delgado, Tello ve Zapotocny’le yollarını ayıracak olan Beşiktaş, Guti ile bir golcü için kontenjanını boşaltmış olacak ve kadrosunda 10 yabancı futbolcu bulunacak.

Rodrigo Tello

Kartal’ın tecrübeli orta saha oyuncusu, geçen sezon milli takımı Beşiktaş’ın önüne koydu. Dünya Kupası’na yoğunlaşan Tello, Siyah-Beyazlılar’ı ikinci plana atınca gönderilmesi de kaçınılmaz oldu.

Ülkesi Şili’yle Dünya Kupası’nda boy gösteren Tello Rodrigo Tello da gönderilecek isimler arasında yer alıyor. Teknik direktör Bernd Schuster, “Kendisini görmek isterim. Son kararı antrenmanlardan sonra verelim” dese de, Şilili futbolcuya yönetim hiç sıcak bakmıyor. Özellikle geçen sezon sözleşme yenileme konusunda sıkıntı yaratan ve Dünya Kupası’nı düşünerek milli takıma ağırlık veren Tello, kritik maçlarda Beşiktaş’ı yalnız bırakmıştı. Çizdiği inişli-çıkışlı görüntüyle güven vermeyen Beşiktaş’ın Şilili yıldızı için Eskişehirspor’un da ısrarcı olduğu biliniyor.

Çalımbay’ın gözdesi

Yıllarca Beşiktaş’ın formasını giyen ve teknik direktörlük yapan Eskişehir’in hocası Rıza Çalımbay her fırsatta Tello’yu istediğini dile getiriyor. Ancak Şilili yıldızın ayrılık konusunda nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor.

-------------------------------------


GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLDU!

Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Bern Schuster`in yeni transferler sonrası kadrodan gönderilecek üç yabancı oyuncu hakkında kararını bir türlü verememesi de bu sıkıntıyı arttırdı. Zapatocny, yeni transfer Hilbert, Tello, Holosko, Delgado, Fink ve Ferrari`nin isimleri Beşiktaş`tan gönderilecek isimler arasında anılmaya başlamış ancak son karar Alman teknik adam tarafından verilmemişti.

Bernd Schuster`in futbol komitesi ile yaptığı son görüşmede bu konu ile ilgili kararını verdiği öğrenildi. Alman teknik adamın Fink, Tello ve Holosko`nun ilk aşamada takımdan gönderilmelerine sıcak baktığı belirtti. Tello ve Holosko`yu henüz görmemesine rağmen bu iki oyuncu ile ilgili kasetleri izlediği ve kendi oyun sistemine uyum sağlayamayacakları sebebiyle Şilili ve Slovak oyuncuyu gözden çıkardığı kaydedildi. Fink`i ise yetersiz bulan Schuster`in, takıma yeni bir forvet oyuncusu alınması halinde bir yabancı futbolcunun daha adını futbol komitesine vereceği öğrenildi.

Beşiktaş kulübünün bu üç oyucu ile görüşmelere başladığı ve Tello`nun kendisine Türkiye`den ve yurtdışından gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı kaydedildi. Holosko`nun ise menajeri ile görüşüp Siyah Beyazlı futbol komitesi ile temasa geçeceği, Fink`in de büyük bir ihtimalle Almanya`ya geri döneceği belirtildi.

Dha
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan

Konu SahEmre tarafından (18-07-2010 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir..
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla