05-09-2006, 00:43
|
#172 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: markus´isimli üyeden Alıntı
1. sadece Tümer deil Nouma, Ahmet Hassan ve Ahmet Dursunu da yedek oturtmuştu Lucescu
2. Rico gelmeden önce bence de Delgadosuz beşiktaş düşünülmezdi ama şu aşamada onların ikisini beraber oynatacak lüksümüz bir diğer deyişle uygun bir forvet oyuncumuz yok. iyi bi forvet oyuncumuz olsaydı oynayabilirlerdi.
3. bobo yabancı oyuncu deilmi rico delgado beraber oynarsa tek forvete dönersek bu sefer o yedek oturtulacak
4. Tigananın röportajlarını izlediysen Rico hakkında "evet listemdeki oyunculardan biriydi diyor" ve fazla yorum yapmıyor ben Tigananın o kadar istediğini düşünmüyorum ve yönetimin isteği doğrultusunda bu transferin yapıldığını düşünüyorum forma,kombine vs. nedeniyle. ki bence çok iyi bir transfer delgadodan daha iyi diyebilirim kendi düşüncem.
5. yabancı oyuncunun kulübede oturması onun yanlış transfer olduğu anlamına gelmez önemli olan bu oyuncuları hedefler doğrultusunda kullanabilmek yeri gelir yedektede bekler. bu türk oyuncuların kaliteli olmasından da kaynaklanabilir. ben transferde ufak tefek hataların olduğuna inanıyorum o ayrı bi konu. | Birader konu çok uzuyor ama zetle tekrarlayayım.Sen avrupada başarı,türkiyede şampiyonluk elde edeceksen ve sadece altı yabancı hakkın varsa bunları paşa paşa oynatmalısın yada oynayacak adamlar almalısın.Delgado ki bu takımın bana kalırsa en yetenekli adamı hiç bir şekilde yedek kalamaz,ölüsü bile oynar.Sergen-tümer,Sergen-şifo geyiklerine çevirmezler inşallah ama rico-delgado paşalar gibi oynar ve paşalar gibide oynayacaktır.onlara uygun bir santraforada sahibiz ki bu ikili sayesinde gol kralı bile olabilecek bir adam nobre.Bobo konusu çok farklı yönetimin ve tigananın yaptığı en büyük hatadır bu.Bobo zaten bu takımda kendine yer bulmamalıdır,çünkü bu takımın forveti olacak kapasitede değildir. Şu pascal,ahmet hassan ve tümer olayına gelim.Tümer hiçbir zaman 2 maç üstüste oynayamadı.Pascal ikinci gelişinde asla ilk geldiğindeki gibi muazzam değildi ve luce ancak onu öyle kullanabildi,lucenin onu çok istemesinden falan değil taraftarımız yüzünden alınmıştı o sene pascal.Ahmet hassan da genelde ilk devre yedekti luce zamanında bunun nedenide şampiyon bir kadroya geldi ve luce gibi disiplinli bir hoca asla şampiyon kadroyu bozmak istemiyordu hatta üzülerek söylesemde bu yüzden okan koçu harcayan hocaydı luce ve zaten sergen,tümer gibi adamlar vardı o zaman ben olsam bende oynatmazdım hassanı.Neyse çok uzattım ama demek istediğim sadece şu delgadosuz beşiktaş asla olmaz,delgadoyu yedek bırakan zinniyet topa tutulur..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |
| |