Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2010, 18:04   #268
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu hafta başı İspanya'ya gitmişlerdi. Siyah Beyazlı heyet iki gün süren temaslar sonucu dün akşam saatlerinde Real Madrid'in efsane oyuncularından Guti ile iki yıllık mukavele imzaladılar.Beşiktaş'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme ilk maçında Vikingur ile oynayacağı karşılaşma öncesi İstanbul'a gelmesi beklenen Guti'nin, İstanbul'a önümüzdeki hafta geleceği kaydedildi. İspanyol oyuncunun Real Madrid ile arasındaki maddi konular sebebiyle İstanbul'a gelişinin ertelendiği öğrenildi. İspanyol oyuncunun 19 Temmuz pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.
YILDIRIM DEMİRÖREN 264 GÜN SONRA İNÖNÜ STADI'NDA MAÇ İZLEYECEK

Öte yandan başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecekler ve Vikingur maçını İnönü Stadı'ndan izleyecekler.

Başkan Demirören, İnönü Stadı'nda son olarak 3 Kasım 2009'da oynanan Beşiktaş-Wolfsburg maçını tribünden izlemişti. Başkan Demirören bu akşam İnönü Stadı'na 264 gün sonra ilk kez maç izlemek için gelecek.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla