Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2010, 22:02   #12
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Karakartal'dan Süper Başlangıç 3-0

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu`nda eşleştiği Faroe Adaları temsilcisi Vikingur`u 3-0 mağlup etmeyi başardı.
İnönü stadında müthiş taraftar desteği ile maça başlayan Beşiktaş, güçsüz rakibi karşısında zorlamadan kazanmasını bildi.

Karşılaşmanın 19.dakikasında Delgado`nun müthiş pasına hareketlenen Tabata, çizgiye inerek yaptığı ortada Beşiktaş`ın bu sezonda ki en büyük gol silahı olan Nihat Kahveci, penaltı noktasında müthiş kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.
Nihat Kahveci`nin golünden sonra oyunu rakip sahaya yıkan Beşiktaş, birbirinden çok pozisyonu cömertce harcadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Beşiktaş`ın üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarıyada ilk yarıda ki kadrosu ile başlayan Siyah beyazlılar, karşılaşmanın 65.dakikasında Nihat Kahveci`nin golü ile skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın 74.dakikasında Erhan Güven`in yerine oyyuna giren Ekrem Dağ`ın ceza sahasına çıkardığı Vikingur`lu futbolcular el ile kesince karşılaşmanın hakemi penaltıyı gösterdi.
Taraftarın büyük isteği ile topun başına geçen Ricardo Quaresma penaltı atışından yararlanamadı.
Kaçan penaltının ardından ataklarını sıklaştıran Karakartallar, Ricardo Quaresma`nın ortasında Bobo`nun kafa ile ceza sahasına indirdiği topa oyuna karşılaşmanın 82.dakikasında oyuna giren Mert Nobre uçarak kafa vurarak skoru 3-0`a taşıdı.
İlerleyen dakikalarda başkada gol olmayınca Beşiktaş , UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Faroe Adaları temsilcisini 3-0 geçerek 22 Temmuz`da Faroe Adalarında oynanacak maça avantaj sağladı.
- HABER1903 -
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline