Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2010, 19:07   #1
D.AMOKACHİ
 
D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Sistemimiz,Artı'larımız ve Eksi'lerimiz

Değerli arkadaşlar;

Öncellikle daha seçim öncesi tartışmalarda ısrarla savunduğum güçlü bir yönetimin başkandan çok daha önemli olduğu görüşümün doğruluğunu bu günlerde fazlası ile yaşamanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. Bu saatten sonra Allah muhafaza gelecek hiçbir sportif başarısızlık yönetim ve başkanın suçu olmayacaktır, eminimki herkes aynı görüştedir diyerek konuma geri dönüyorum.

Dün gece izlediğim takım daha 3 haftalık antreman ve kaynaşmaya rağmen beni umutlandırdı. Quaresmanın abartıya kaçsada özgüveni ve yeteneği, nihatın isteği ve hocanın pozitif futbol anlayışı umut verici.

Ancak zayıf bir rakip olduğu içinmi bilmiyorum defans kurgusu beni korkuttu. Orta sahaya yakın kurulu bir çizgi defans anlayışını uygulamak çok zordur ve çok kaliteli hızlı kademesi iyi defans oyuncuları isterki Beşiktaşımızda bu tip oyuncu yok ve gördükki amatör takım dahi iki kez hakanla karşı karşıya kaldı. Yarın dişli bir rakip yada cok iyi kontraatak oyunu oynayan bir takım bizi perişan edebilir. Bu kötümserliğimi henüz takımın hazır olmadığına ve daha sistemin oturması için zamana ihtiyaç olduğuna inanarak geçiştirmek istiyorum.

Ayrıca delgado artık kesinlikle gitmeli, kaliteli kumaşı görmek için 5 sene sabır etmek gerekmez iyi adam her yerde iyidir ve en fazla 1 yılda alışır ve klasını gösterir umarım Guti ile bu sorunlar çözülür.

Sistemin artıları gelecek iyi bir forvetle berabr müthiş bir ofans gücü olacak şüphesiz ancak ernst yalnız kalacaksa , oyunun defansif yönünde başımızın çok ağrıyacağını düşünüyorum.

Yıllardır beklediğimiz heyecanı yaşayacağımıza şüphe yok ama yıllardır iyi dediğimiz defansif yönümüzünde aksamamasını umut ediyorum.

kafamdaki kadro şu şekilde;


----------------------- rüştü -------------------------

--rıdvan--------sivok-------------ferrari-----------ibo--


-------------------ernst---------toraman--------------


------------nihat-----------guti---------------qaresma-------


-------------------------yeni forvet--------------------------


Görüşlerinizi bekliyorum..................
__________________
SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ....

Konu D.AMOKACHİ tarafından (16-07-2010 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir..
D.AMOKACHİ Ofline   Alıntı ile Cevapla