Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2010, 21:04   #3308
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulüpten Taraftara Teşekkür

Click the image to open in full size.

Taraftarımız Şölenin Baş Aktörü Oldu


Vikingur karşılaşmasında taraftarlarımız hem Futbol Takımımız'a hem de lisanslı ürünlerimize gösterdikleri ilgi ve destekle dün akşamki şölenin baş aktörü oldu.

2010-2011 sezonunda ilk resmi maçına çıkan Siyah-Beyazlılarımız, tribünleri dolduran taraftarlarımızın müthiş desteği ile Vikingur'u 3-0 yenerek BJK İnönü Stadı'nda sezonun ilk şölenini yaşattı.
Taraftarlarımız hem karşılaşma sırasında takımımıza gösterdikleri sevgi ve sergiledikleri büyük destekle hem de maç öncesinde Kartal Yuvası mağazalarımızdan yaptıkları alışverişle bu şölenin baş aktörü olarak göğsümüzü kabarttı.
BJK İnönü Stadı'nda bulunan 2 Kartal Yuvası mağazamız dün rekor düzeyde bir satış gerçekleştirdi. Yeni sezon için yapılan beyaz ve çubuklu formalarımızla birlikte diğer lisanslı ürünlerimize de büyük ilgi gösteren taraftarlarımız, böylece Kulübümüz'e desteklerini sergiledi.
BJK Sportif Ürünler A.Ş. Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Altunlu, "Rekor sayıda satış gerçekleştirdik. Lisanslı ürünlerimize ilgi gösteren tüm Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyoruz" dedi.
Emre Altunlu, bir süre önce satışa çıkartılan beyaz formalarımıza gösterilen ilginin bir benzerinin iki gün önce raflarda yerini alan çubuklu formalarımıza da gösterildiğini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Vikingur karşısında hem tribünde müthiş bir koroyla oyuncularımızı motive eden hem de lisanslı ürünlerimizi satın alarak Beşiktaşımız'a destek olan taraftarlarımıza şükranlarımızı sunarız.



-Resmi Site-
__________________
sevil1903 Ofline