Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2010, 06:01   #3325
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI

Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fotomaç Gazetsi Beşiktaş Haberleri 18.07.2010

İyiden de öte!

"Şuanda yazın tadını çıkartıyorum. 10 gün çok çabuk geçer. Daha sonra geleceğim belli olur. Kulübümle bir yıllık daha sözleşmem var. Son sözü elbette Real Madrid söyleyecek"... "25 Temmuz'da Madrid'li yöneticilerle konuşacağım; daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz. Ama inanılmaz cazip bir öneri, çok heyecanlandım!"

Click the image to open in full size.

GERİ ÇEVİREMEM
Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Guti, siyah-beyazlılardan gelen teklifin, geri çevrilmeyecek kadar önemli olduğunu söyledi. Bir golf sahasının açılışını yaptığı sırada soruları yanıtlayan Real Madrid'in orta saha oyuncusu Guti, Beşiktaş'ın teklifi için "İyiden de öte çok cazip. Gerçekten heyecanlandım. Bir yıllık daha sözleşmem var, bu nedenle son sözü kulübüm söyleyecek" ifadesini kullandı.

SCHUSTER'İ İSTİYORUM
Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayan ve siyah-beyazlı kulübün gitmek istediği takımlardan biri olduğunun altını çizen Guti şöyle devam etti: "Çünkü eski hocam Schuster orada. 25 Temmuz'da takıma dahil olacağım ve kulübe gidip konuşmaya çalışacağım. Daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz." Şu anda yazın tadını çıkardığını belirten İspanyol yıldız, "10 gün çabuk geçer, daha sonra geleceğim belli olur" diye konuştu.

Fotomaç - İyiden de öte!