Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2010, 18:22   #35
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLDU!

Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Bern Schuster`in yeni transferler sonrası kadrodan gönderilecek üç yabancı oyuncu hakkında kararını bir türlü verememesi de bu sıkıntıyı arttırdı. Zapatocny, yeni transfer Hilbert, Tello, Holosko, Delgado, Fink ve Ferrari`nin isimleri Beşiktaş`tan gönderilecek isimler arasında anılmaya başlamış ancak son karar Alman teknik adam tarafından verilmemişti.

Bernd Schuster`in futbol komitesi ile yaptığı son görüşmede bu konu ile ilgili kararını verdiği öğrenildi. Alman teknik adamın Fink, Tello ve Holosko`nun ilk aşamada takımdan gönderilmelerine sıcak baktığı belirtti. Tello ve Holosko`yu henüz görmemesine rağmen bu iki oyuncu ile ilgili kasetleri izlediği ve kendi oyun sistemine uyum sağlayamayacakları sebebiyle Şilili ve Slovak oyuncuyu gözden çıkardığı kaydedildi. Fink`i ise yetersiz bulan Schuster`in, takıma yeni bir forvet oyuncusu alınması halinde bir yabancı futbolcunun daha adını futbol komitesine vereceği öğrenildi.

Beşiktaş kulübünün bu üç oyucu ile görüşmelere başladığı ve Tello`nun kendisine Türkiye`den ve yurtdışından gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı kaydedildi. Holosko`nun ise menajeri ile görüşüp Siyah Beyazlı futbol komitesi ile temasa geçeceği, Fink`in de büyük bir ihtimalle Almanya`ya geri döneceği belirtildi.

Dha
Birisi hocaya Zapo ile taraftar arasında ki gerginliği anlatmalı.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla