Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2006, 04:14   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Fahri 'ortam süper'... Delgado 'bize sabır gösterin'...

Genç Fahri, saha içi ve dışındaki ortamın 'hedef' için yeterli olduğunu ifade etti. Basel'den transfer edilen Delgado, "Bu kadroya sabredilsin, gerisi kolay" dedi. Beşiktaş'a sezon başında Çaykur Rize'den gelen Fahri Tatan, yeni sezonun farklı olacağını söyledi. Sırasıyla Pazarspor, F.Bahçe PAF, Çaykur Rize ve Beşiktaş formalarını giyen milli yıldız, "Futbol yaşantım boyunca Beşiktaş'ın iç ortamını merak ederdim. Düşündüklerimle yaşadıklarım arasında hiç bir fark yok. Burası inanılmaz bir yer" dedi.

KUPALAR BİZİM
23 yaşındaki Fahri, sadece saha içinde değil, saha dışındaki ortamın da Beşiktaş'ın başarılı olmasındaki en büyük etken olduğunu belirterek, "Bu sayede üç cephede de kupalara ambargo koyacağız" diye konuştu.
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın formasını alan Delgado da taraftardan sabır istedi. Arjantinli oyuncu, "Herkes gibi ben de yepyeni bir ortama girdim. İlk günden bu yana gördüğüm ilgi sayesinde uyum sürecini çabuk atlattım diyebilirim. Haftalar ilerledikçe benim de performansım artacak" dedi.
TARAFTAR SÜPER
Beşiktaş taraftarının gösterdiği desteğin kendilerine her zaman pozitif yansıdığını ifade eden Delgado, "Hazırlık maçında iki farklı mağlup olmamıza rağmen yine bizim yanımızda oldular. Ligde ve Avrupa'da da aynı şekilde davranırlarsa, biraz da sabır gösterirlerse; sezon sonunda biz de kupalarla onlara en güzel hediyeyi vereceğiz" diye konuştu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
kaynak karakartal....