Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2010, 11:38   #45
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberde söylenildiği gibi birçok kulüp talip değil bence. Birçok kulubün talip olduğu bir futbolcu zorla bir takıma verilmeye çalışılmaz. Kulupler bizim yabancı konusunda sıkıntımız olduklarını bıldıklerınden fiyatları düşürmek adına işi ağırdan alıyor. Transfer sezonunun sonlarına doğru hareketlılık kazanarak 4-5 futbolcu ile bağlar kopar diye düşünüyorum.

Her fırsatta herkes Beşiktaşın bedava verecek oyuncusu yok diyor, bunu bir kaçkere yöneticilerin ağzından duydum. Dün de Erdem ulus ve haldun abinin ağzından çok kararlı bir şekilde duydum. Hele ki önceki sene lis şampiyonluğunda ciddi katkısı olan zapo tello holosko gibi üst düzey oyuncuların ücretsiz gönderilmesi gibi birşey beni çok çok üzer.

Gel gelelim malsef ardarda gelen yabancı transferler ile yabancı kontenjanımız yine kabarık ve Beşiktaş eldeki yabancılardan bazıları ile yolunu ayırmaya mecbur kalacak.

Bu mecburiyeti bilen taliplerde kendilerini ağırdan satarak teklif vermeye çokta yanaşmayarak Beşiktaşın zaman daraldıkça köşeye sıkışmasını sağlıyorlar ve işin sonunda kendi dediklerine getiriyorlar işi.

Tabi eğer bu oyuncular için Bursa Eskişehişr Ankaragücü gibi birden çok talip varsa o zaman parayı veren düdüğü çalar hesabı olacak umarım bu oyunucların değerleri fiyatına transferler gerçekleşir. Ben kiralık gönderilmesi taraftarı değilim gönderilecekse bonservisiye gönderilsin bu adamlardan kiralık gidipte sonra dönüp fayda sağlayacak oyuncu olmaz. Ayrıca bursaspor kulübününde zapo ve tello +3 M artı oyuncuların yıllık ücretlerinin yarısı yani hemen hemen 1.5 milyon euro= sercan gibi bir teklifi olduğunu dün gece bir spor programında bursa yöneticisi onayladı. Böyle bir şey kabul edilemez.

Kiralık olayı masaya yatırıldığında malesef her kulü Beşiktaş adamı yollamaya mecbur olduğu için yıllık ücreti siz ödeyin yada bir kısmını ödeyin gibi tekliflerle masaya geliyor. Tamam geçmişte schidenfelt gibi belki sapo yu yolladık e yıllık ücretini karşıladık ama, Ankaragücü gibi vasat hatta vasatın altında bir kulübe Tello Holosko gibi üst düzey futbolcuları bedevaya verecek kadar kendimizi düşüreceğimizi düşünmüyorum. Onun için giden adam bonservisiyle gitmeli hatta holosko artı tello bence en az birlikte 6 milyondan aşağı gitmemeli. Bugün holosko ayarında bir adamı 3-4 milyondan aşağı alamazsınız, tellonun geçmişi belli yaptıkları belli beşiktaşı şampiyonlar liginde attığı goler aldırdığı puanlar belli.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla