Aslında Diğer Takımlara Göre Geri Kalıyoruz Diye düşünüyorum.Anlam Veremediğim Transfer politikasına Sahibiz.
Yanlış Yerde , Yanlış Şeyler düşünüyoruz. Bu Sene Gelen Bomba transfer'ler Bir Nebze yüzümüzü güldürse de Gönderdiğimiz Futbolculara baktığımda , Hiçbirşey Kazanmadığımız Gözönünde.
Gelenler :
- Ricardo Quaresma
- Roberto Hilbert
- Cenk Gönen
- Ersan Adem Gülüm (Kiralık)
Gidenler :
- Batuhan Karadeniz
- Serdar Özkan
- Korcan Çelikay (Serbest)
- Erkan Zengin
- Kenan Özer
- Gordon Schildenfeld
- Orhan Gülle
- Sezer Özmen
- Anthony Seric
- Rodrigo Tello
Biryandan İncelediğimde , İyi tamam Hoş Transferler Yaptık diyorum.Biryandan da Baktığımda Çok Yanlış Kişileri Gönderdik diyorum.
Tamam bazıları gönderilecek futbolcular olmasına rağmen.Takımı Gençleştirmeye Çalışacağız derken , Genç'lerden göndermeye başladık.
Bazı Soru'larda Cevaplarını bekliyor gibi.
3 Sezondur Hiçbirşey Yapmadan 2.5 Milyon € Alan Nobre Neden Hâla Takımda Tutuluyor ? Türk Diye mi ? Acaba.
Türk Okadar Yetenekli ve Genç Futbolcu var ki , Nobre'den Kat Kat Daha üstün oynayabilecek futbolcular.
Peki Gönderdiğimiz Futbolculardan Ne Kazandık ?
Sonradan da deniliyor ki Başkan Yıldırım DEMİRÖREN'e Şukadar Borcumuz var. Kazanmadan Nasıl O Borc'u Kapatmayı düşünüyoruz ?
Uzun Lafın Kısası ;
İyi Yabancı Futbolcu Alalım Almayalım Demiyorum Fakat , İyi TÜRK Futbolcu 'da bakalım.
İyi TÜRK Futbolcu = İyi YABANCI Futbolcu = Kazançlı Transfer = Başarıdan Başarıya Koşturur bizi.
Ki Hedefimiz UEFA iken.
Saygılarımla ~
MehmetErsoz.