Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2010, 23:25   #2
dogan_cordoba
Moderator

dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yazdıklarınız çok güzel bende bunlara katılıyorum ancak bazı gerçekler de var. Aylık 500 TL maaş alan bir vatandaş 100 TL'lik bir forma alamaz. Herkes dişinden tırnağından biriktirerek bazı şeylerden fedakarlık yaparak birşeyler yapmaya çalışıyor. Demişsiniz ya bazı yerler sesimizi duydu diye evet bazı yerler duymuş ama bazı yerler duymamış. Taraftarı korsana yönlendiren kulupten bir başkası değil. Kulup taraftar forması çıkarsa ve daha uygun bir fiyat olsa kim korsan forma satın alır ? Beşiktaş taraftarının profili bellidir boşuna halkın takımı denilmiyor bu nedenle pazarlamadan sorumlu olan yöneticiler bu konularda hassas davranırlarsa ben eminim ki korsan kendiliğinden bitecektir. Storelerde ki ürün çeşidinin azlığı ve kalitesizliği de taraftarı başka yerlere yönlendiriyor. Yer bezinden t-shırt yapıp dunya para istersen aferdersiniz ama bunu satmak istediğin insanları salak yerine koymuş olursun.
Kardeşim sana bu söylediklerinde katılıyorum ..Tamam haklısın ülkemizde yaşayan insanların ekonomik durumu belli ..Şu gerçek de var ki aynı 500 lira alan adam yeri geldiğinde kapalıda yeri geldiğinde açık tribünde maç izliyor veya en basitinden açıktan kombine alıp statta oluyor..Bence burda bir tezat var.. Destek vermek illaki forma almakla mı olur? Tamam forma alma elindeki para kadar bişeyler yap..Kimse sana her sezon yeni çıkan formadan al diye bişey söylemiyor.. Gidip de atkı bere vs şeyler için vereceğin 10-20 tl'yi Yuva'ya ver sonuçta para Beşiktaş'ın kasasına girsin..