Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2010, 15:37   #1067
mertazor
 
mertazor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Vittek'i istedi! (mi?)

Slovakya Milli Takımı formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki golcü için Başkent ekibine, Holosko, Hakan Arıkan ve en az 2 milyon dolar para teklif edilecek.

MERT Nobre’den beklediği verimi alamadığı için, Bobo’ya alternatif olacak bir santrfor arayışına giren Beşiktaş, Ankaragücü’nün Slovak oyuncusu Robert Vittek’i gözüne kestirdi.Siyah beyazlı yönetim, Slovakya Milli Takımı formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda çok başarılı bir performans sergileyerek 4 gol atan Vittek’i transfer edebilmek için kolları sıvadı.

Serkan’ın yerine Hakan Arıkan

Yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş’ın, Vittek karşılık Ankaragücü’ne, Filip Holosko, kaleci Hakan Arıkan ve asgari 2 milyon dolar önerecek.

Holosko’nun Ankaragücü tarafından çok istendiğini göz önünde bulunduran Beşiktaş, Başkent ekibinde kaleci sıkıntısı olması nedeni ile ayrıca Hakan Arıkan’ı da teklif edecek.

Ankaragücü’nün file bekçisi Serkan Kırıntılı, disiplinsiz davranışları nedeni ile bir süre önce teknik direktör Ümit Özat tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Delgado A.Gücü’nü istememişti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçen hafta içinde Ankaragücü yöneticileri ile yaptığı görüşmede, “Holosko ve Delgado’nun transferi konusunda öncelik sizin olacak. Futbolcular bir problem çıkartmadığı taktirde bu iki ismi size verebiliriz” demişti. Ancak bu konuşma sonrası Delgado, “Ben Ankaragücü’nde oynamak istemiyorum” şeklinde açıklama yapınca görüşmeler değişik bir seyir almıştı.

Kaynak: Hürriyet



Doğru mudur ki yaw ?

Konu SahEmre tarafından (21-07-2010 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir..
mertazor Ofline