Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2010, 16:40   #303
brk06
 
brk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

GUTİ`DE İŞLEM TAMAM!

Click the image to open in full size.

Beşiktaş`ın transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfettiği Guti Hernandez`de sona yaklaştığı ve resmi imzanın bir hafta içinde atılacağı öğrenildi.

Şu an İbiza`da tatilini sürdüren yıldız futbolcu için Zenit`in devreye girdiği ve Rus Kulübünün Real Madrid`e bonservis için 2 milyon Euro teklif etmesine rağmen, yıldız oyuncunun Rusya`ya gitmek istemediğini, Beşiktaş ile prensip anlaşması yaptığını ve anlayış beklediğini Madrid kulübüne ilettiği gelen haberler arasında.

Öte yandan Dünyaca ünlü yıldız`ın Beşiktaş`ta oynama ısrarı bununla da sınırlı kalmıyor.

Menajeri`ni tatil yaptığı İbiza`ya çağıran Guti`nin Beşiktaş`a kendi adına sunduğu şartları yumuşatmasını ve tüm engelleri kaldırmasını istediği de Haber1903`ün edindiği özel bilgiler arasında...

ÖN PROTOKOLÜ İMZALADI

Öte yandan bu transferde Real Madrid engelini ortadan kaldırmaya çalışan Beşiktaş`ın,Guti ile özel bir ön protokol imzaladığı,Real`in kendisini başka bir kulübe satmasını da bu şekilde engellediği öğrenildi...

GUTİ`NİN İSTANBUL`DA Kİ EVİ HAZIR

Transfer ile ilgili farklı iddiaların atıldığı şu günlerde Haber1903 çok önemli bir bilgiye daha ulaştı.

Beşiktaş yönetimi`nin bugün Schuster için İstanbul Çamlıca Konaklarında tuttuğu evin yanı sıra, Guti Hernandez`e de aynı sitede bir daire kiraladığı ve ödemelerini dahi yaptığı bilgisi alındı.

SCHUSTER`DEN ÖZEL İDMAN PROGRAMI

Alman teknik direktör Bernd Schuster`in eski oyuncusuna tatilde uygulaması ve geldiğinde sıkıntı yaşamaması için özel antrenman programı gönderdiği ve Guti`nin Schuster`e durumu hakkında sürekli bilgi verdiği gelen haberler arasında.

HAFTAYA İSTANBUL`DA

Bir yandan bu gelişmeler yaşanırken Guti`nin önümüzdeki hafta İstanbul`a gelip, tıpkı Quaresma`da olduğu gibi görkemli bir tören ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

-HABER1903-

Konu SahEmre tarafından (21-07-2010 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir..
brk06 Ofline   Alıntı ile Cevapla