Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2010, 21:51   #5
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş : 4 - Vikingur : 0 Maç Sonucu !


Faroe Adaları ekibi Vikingur'la deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, ilk yarıda bulduğu gollerle maçtan 4-0 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.
Maça fırtına gibi başlayan Kara Kartal, henüz 3. dakikada Ekrem'in golüyle perdeyi açarken ilk maçta iki gol atan Nihat, bu maçı da boş geçmedi ve 10. dakikada skoru 2-0 yaptı. Zayıf rakibi önünde rahat bir futbol sergileyen siyah beyazlılar, Bobo'nun 32 ve 44. dakikalardaki golleriyle ilk devreyi 4-0 önde tamamladı.
FERRARİ VE ONUR OYUNDA
Maçın ikinci yarısına iki değişiklik birden yaparak başlayan Schuster, Uğur İnceman'la birlikte takımdan ayrılacağı iddia edilen Mateo Ferrari'yi oyuna sürdü. Öte yandan geçen sezon Bozüyükspor'dan transfer edilen 20 yaşındaki yıldız adayı Onur Bayramoğlu da 66. dakikada Ekrem'in yerine oyuna girerek ilk kez Beşiktaş forması giyme şansı yakaladı.

İkinci yarıda skorun da etkisiyle vites düşüren Beşiktaş, devreyi antrenman havasında geçti. Öte yandan siyah beyazlı forma altında henüz golle tanışamayan Beşiktaş'ın süper yıldızı Quaresma, bu maçta da gol atamamasına rağmen sergilediği performansla yine göz doldurdu.

Zayıf rakibi Vikingur'u iki maçta 7 gol atarak eleyen Beşiktaş, Çek Cumhuriyeti’nin Viktoria Plezen takımıyla karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ın 3. ön eleme turundaki ilk maçı 29 Temmuz’da deplasmanda, rövanş ise 5 Ağustos’ta İnönü Stadı'nda oynanacak.

VIKINGUR: 0 - BEŞİKTAŞ: 4
STAT: Toftir
HAKEMLER: Mattias Gestranius, M.Alakare, M.Hanninen (Finlandiya)

VIKINGUR: Turi, Hanus Jacobsen, Stankovic, Vatinhamar, Klettskard, Erlink Jacobsen, Sam Jakobsen, Djurhuus, Justinissen, Bardur Hansen, Niclasen
TEKNİK DİREKTÖR: Martin Olsen

BEŞİKTAŞ: Hakan, Ekrem, Zapotocny, Sivok (Dk. 46 Ferrari), İsmail, Quaresma, Ernst (Dk. 46 Uğur İnceman), Ekrem (Dk. 66 Onur), Delgado, Nihat, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

SARI KARTLAR: Ferrari, Uğur İnceman

GOLLER: Dk. 3 Ekrem, Dk. 10 Nihat, Dk. 32 ve Dk. 44 Bobo
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline