Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 15:30   #7
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Arkadaşlar dünkü Vikingur maçıyla ilgili bir iki fikrim var, yorumlarınızı merak ediyorum..

- Beşiktaşımız uççak, coşacak diyoruz ama takımda tek yıldız Quaresma; Guti ve bir golcü gerçekten şart gibi ; şu an herkes sorumluluk almaktan kaçıyor (ki maç Vikingur maçı) herkesin gözü Q7 yi arıyor. Rakip takımların "hangi birine dikkat edeceğini şaşırdığı" bir takım kurmamız lazım. Yoksa Erhanı, İncemanı ile aynı hamam aynı tas olur bence..
daha zor bir takıma nasıl kadro çıkardığını görmedik Schuster in uççak çoşcak demenin bir alemi yok bu orta saha yapısıyla hiç de uçup kaçamayız. Sorumluluk almaktan kaçınma gibi bir durum yok Schuster herkese tek pas direktifi vermiş takım sürekli pas yapıyor ernst delgado ayağında hiç top tutmuyor tek serbestlik Queresmaya verilmiş. Bu takımda en önemli nokta beklerin hücuma katkısıdır Erhan ofansif bir bek olmadığı için kolay uyum sağlayamaz ama ekrem ve ismaille bu iş gayet olur. İsmail bence dün iyi sinyaller verdi. İnceman da zaten Necip in yedeğidir bu maçta görmek için onu oynattı hoca.

Alıntı:
- Defansı önde kurma falan iyi hoş, keyif verir,ama özellikle köy takımı gibi kapanıp Tita youla gibi saçma sapan hızlı adamlarla kontra arayan takımlar bile fena edebilir bizi.. Zapo, ferrari hangisi giderse gitsin, defansımız çok ağır..Ancak yediğimizden çok atmamız lazım ki razıyız ama o hava yok bence..
defansı önde kurma işi bu takıma özel olabilir. Her takıma böyle çıkamazsınız senin de dediğin gibi arkaya çok adam kaçırabiliriz bu sisteme uygun adamlarımız yok. Schuster de bunu görüp ortasahayı kalabalık tutarak defansı geriye çekecektir bence ilerde.

Alıntı:
-Quaresma'nın şu maçta bile -haklı da olsa- üstüne gidip sert oynadığınızda sinirlenip ufaktan tekmecikler savurduğunu gördük.. Bu maçta bile bu stres varsa, maalesef ligimizin pis takımları yada oyuncuları diyelim; (ki bence çok var) bilerek üstüne gidip o adamın üstüne oynayacaklar.. Sonuç korkutuyo beni..
Queresma nın olayı sinirlenmekle alakalı değil bence adam hırslı oynuyor gördüğü sevginin karşılığını vermek istiyor çok tekme savurcak bir yapısı olsaydı yerde kaldığı bir pozisyonda adama arkadan vurabilirdi ama adam sadece top kaybettiğinde onu kazanmak için sertleşiyor ki bu alan savunmasının en önemli özelliklerinden biridir top kaptırırsan kendi alanın içinde onu kovalayacaksın. ki diğer tarafta kademeye girmek kolay olsun. Hiç koşmayan basmayan delgado gibi mi olsun yani.

Alıntı:
- Quaresmayı çıkar; takım yine dümdüz; Erhan, İsmail (ki umutluyum ondan çok) inceman, Erkan gibi adamlardan büyük takımda en fazla 2 tane olmalıdır ki o da joker gibi yedek olmalıdır bence..Bu görüntü de ne kadar şikayet edilse de "düz" olmayan adamlar kesinlikle gitmemelidir. Delgado,Tabata gibi.. En azından bir İnceman dururken maalesef..
Tabata nın bu takımda durmasına ben de katılıyorum. Açıklarda çok büyük yaratıcılık kazandırabilecek bir oyuncu. Delgado da sonradan oyuna alınabilecek iyi bir alternatif olabilir şu an kalmasında bir sakınca yok. Ama Forvete oyuncu alınacaksa ya stoperlerden ya da bu ortasahalardan biri daha gidecek sonuçta yapacak bir şey yok. Ya da Holosko gidecek. İnceman türk oyuncu dursa da birşey olmaz.

Alıntı:
- Hiç uzatmıycam, acımasızsa acımasız ; Q7 nin oynadığı, Guti'nin oynadığı hücumcu bu takımın golcüsü kesinlikle Bobo olmamalıdır.. Çok ağlarız bu sezon.. Golcü gelcekse niye delgado gitsin; Gönderilecek adam Bobo blie olabilir bence..
Golcü gelecekse Bobo gidebilir buna ben de katılıyorum. Nobre de alternatif olarak durabilir. Ama Holosko giderse de bobonun gitmesine gerek yok.

Alıntı:
Takım daha hazır değil ; Vikingur maçına bakıp bu yorumlar erken diyebilirsiniz ama; bu yorumu maça bakıp yapmadım.. Bu futbolcuların 1-2 si hariç hepsi eskidendir var ve ne yapabileceklerini gördük senelerdir. "Bir gün var, bir gün yok" adam yerine belli standardı olan adamlar alalım artık.. Holosko, Bobo , Tello gibi adamlar iyi olduklarında oynarlar bu takımda ama bir sezon bekle 3 maç iyi olsunlar.. peh..

KEsinlikle katılıyorum eski oyuncularımıza güvenilmeyeceği konusunda. Bu yüzden Holosko gitsin diyorum Tello gidebilir demiştim Bobo nun gitmesine de karşı çıkmıyorum. Ama bunların içine delgadoyu da ekle bence. Bunları eleştirip Delgado yu çok istikrarlı gibi göstermen yanlış olmuş.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla