Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2010, 18:05   #3408
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado-Holosko-Fink Kesin Gidiyor , Ferrari Kalıyor,Guti Geliyor,Bir Golcü de Yolda!

Büyük gün 27 Temmuz!
Quaresma ile transfer piyasasını sallayan Beşiktaş ikinci bombasını patlatmak üzere !.. İspanyol basını Real Madridli yıldızın salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gideceğini iddia etti.


Beşiktaş'ta Fink, Holosko ve Delgado'nun takımdan gönderilmesi kesinleşince Ferrari de elde kaldı.Teknik direktör Bernd Schuster'le yöneticilerin takımın son durumunu değerlendirdikleri ve gidecek futbolcuları belirledikleri öğrenildi.

Buna göre sözleşmesi dondurulan Fink'in yanı sıra orta alanın ortasında Schuster'den geçerli not alamayan Delgado'nun bonservisleriyle beraber gönderileceği belirtildi.Holosko'nun ise kiralık veriyleceği kaydedildi.
Zapatocny'nin kesin olarak takımda kalmasını isteyen Schuster'in Ferrari içinse " Sezon içerisinde 4 tecrübeli savunma oyuncusuna ihtiyacım var. Bu nedenle Ferrari de kalabilir. Ama bu bölgede Zapatocny, Sivok ve İbrahim Toraman'a çok güveniyorum " şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören ,yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu menajer Ahmet Bulut pazartesi günü İspanya'ya gidiyor.

Pazartesi günü Guti ile bir araya gelecek yöneticilerin bu futbolcuyu salı günü İstanbul'a getirmeyi planladıkları öğrenildi.

İspanyol basını da, Guti'nin pazartesi günü Real Madrid ile sözleşmesini feshedeceğini ve salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gideceğini iddia etti.

Real Madrid'in emektar iki futbolcusu Raul ve Guti'nin, 26 Temmuz'da takımlarına veda edeceğini bildiren İspanyol basını, iki futbolcunun da birer yıl kalan sözleşmelerini, pazartesi günü Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano ile yapılacak toplantıdan sonra karşılıklı feshedeceklerini yazdı. Raul'un da Schalkeli olacağı haberlerde vurgulandı.

Bu arada Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden Şan Ökten, ölümünün 23. yılında kabri başında anıldı. Ökten, Beşiktaş'a kamp yeri bakmak için Bartın'a giderken yöneticiler Metin Keçeli ve Ergun Gökalp'le birlikte trafik kazası geçirmiş ve yaşamını kaybetmişti.

Keçeli ve Gökalp ise kazadan yaralı olarak kurtulmuşlardı. Şan Ökten'in Nakkaştepe Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, Ökten'in ailesi ve yakınları ile kulüp ikinci başkanı Metin Keçeli, yönetim kurulu üyesi Orhan Saka,kulüp genel müdürü Murat Ülgen, divan, sicil ve müze kurulu üyeleri katıldı.

Lig Tv

Haberin Videosu İçin
Ligtv.com.tr - VideoHaber - Büyük gün 27 Temmuz!
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline