|  |  Kaprisli Dediler Melek Gibi Çıktı !  |  |  
 Beşiktaş`ta şu ana kadar medyanın önünde mütevazı tavırlarıyla dikkat  çeken, hiçbir idmanı kaçırmayan ve disiplinli oyunuyla alkış toplayan  Ricardo Quaresma, kişiliğiyle de olumlu not aldı. Yorumunu aldığımız  Beşiktaş İdari Menajeri Tuncay Yanık, tecrübeli futbolcu için, `Melek`  benzetmesi yaptı. Beşiktaş`a transferi öncesinde Quaresma için olumsuz  şeyler yazıldığını söyleyen Yanık, "Transfer sürecinde kaprisli olduğu  yazıldığı için bizde de ön yargı oluşmuştu. Ancak 1 ayı aşkın süredir  birlikte çalışıyoruz. Değil problemli olmak, sıfır kaprisle yaşıyor"  dedi. Q7`nin söylentileri boşa çıkardığını kaydeden Yanık, "Takım  arkadaşları, personel ve taraftarlarla ilişkileri çok iyi. Tribünlerin  de sevgilisi oldu. Hocasının istediklerini yapmak için de çok çalışıyor.  Beşiktaş`a büyük katkı sağlayacak" dedi.
 BesiktasForum.NET İç Kaynaklı Haberler / Sabah

BesiktasForum.NET İç Kaynaklı Haberler Servisi

Habere Ait Bir Kaç Mini Yorum ;

** Kucuk bir BESIKTAS  taraftariydim yillar once, Sene 1959, Babam beni her maca goturur Kartal  ile yatar Kartal ile kalkardim.Sene 2010 halen Kartalim ile yatar  Kartalim ile kalkarim. Bu kadar zaman icinde gordugum en iyi transfer  QUARESMA.. Ucur bizi goklere kartalim QUARESMA

**gerek eksisözlük gerek burada  2 aydır yazıyoruz. quaresma saha dışında  disiplinsiz degildir. son derece insancıldır. maç sonu saha dışındaki  engelli vatandaşlara gidip forma verdigi bir sürü maç var  portekizdeyken.  adam saha içinde disiplinsiz.  ikisi bambaşka mevzular. quaresma iyi biri. saha dışında laubali falan  degil. o bizim yalancı ve bilgisiz basının uydurması.

**Ben zaten gelmeden önce öyle gece hayatı olan sorunlu bi adam olduğunu  düşünmüyodum q7 nin tek eksiğinin İSTİKRAR olduğunu düşünüyorum dünya  futbolunda istikrar cok önemli sen ligin 34 macın bi 30 unda aynı  çizgide olursan istikrarlısın demektir ama bi 10-15 mac iyi olup  diğerlerinde olamazsan işde o zaman gözden düşüyosun q7 ye güveniyoruz  inşallah istikrarlı bi şekilde katkı sağlayacak...

__________________  |''  Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım ''  R.Quaresma  | |