Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2010, 21:20   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manchester City'de Şok Gelişme !

İngiltere Premier League’in yeni kuralları çerçevesince Premier ligdeki tüm takımlar 1 Eylül 2010’a kadar 25 oyuncu ibraz etmek zorunda. Sadece 21 yaş ve altındakiler bu kuralın dışında kalıyor. Ancak Manchester City için sorun burada başlıyor. Son transferlerden sonra 25 kişilik kadroya girmesi mümkün olmayan 14 oyuncu satılık listesinde.

Robinho, Roque Santa Cruz, Craig Bellamy, Nigel De Jong, Jo, Pablo Zabaleta , Micah Richards, Michael Johnson, Vincent Kompany, Stephen Ireland, Kelvin Etuhu, Felipe Caicedo, Shaun Wright-Phillips ve Nedum Onuoha gibi oyuncular topun ağzında. Genel Menajer Roberto Mancini “Yaklaşık 20 günde 14-15 oyuncumuzu satmamız gerektiğinin farkındayım. Bu oyuncuların 25 kişilik kadromuza dahil olması çok zor.” diye konuştu

20 gün gibi kısa bir süre içerisinde bu kadar oyuncunun satılmak zorunda olması kulübün de pazarlık payını düşürüyor. Zira bu oyunculardan birini transfer etmek isteyen kulüpler işi ağırdan alıp fiyat düşürmenin peşindeler.

Bununla birlikte yeni kurallar gereği 25 oyuncunun en az 8 tanesi 21 yaşından önce 3 yıl İngiltere ya da Galler’de oynamış olmak zorunda. Manchester City’nin bu konuda bir problemi bulunmuyor.

Macadoğru.com
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla