Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2010, 09:02   #371
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
beşiktaşkımm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Açtığım her kanalda Fener yanlısı renkli medya yine kendisini göstermeye devam etti.Hakan Şükür çıkmış gereksiz bir transfer oldu diyor.Diğeri yaşlı diyor.Diğeri başka diyor.Biz mutluyuz kardeşim herkes baksın dalgasına.Real Madridin ruhunu aldık.Geçiniz.Hoş geldin Altın çocuk.
Neye göre gereksiz demiş acaba.. Delgado ile tabatayı gutiyle mi kıyaslıyor.. Bu adamları elden çıkarmaya çalışıyoruz yaşları daha genç olmasına rağmen 3 kuruş para veren yok.. Bunlar mı Gutiyi gereksiz yapacak.. Yaşı umrumda değil.. Beşiktaş Sergenden sonra orta sahada gerçek bir yıldıza sahip olmuştur.. Böyle adamlar etrafında oynayan sıradan adamları yıldız yaparlar.. Kapasite konusunda hiçbir sorun yok. Tek problem işini ciddiye alıp almaması olabilir.. Guti'nin de karakter olarak böyle birşey yapacağını sanmıyorum..
Yıllardır yırtındığımız olay bu idi.. Yapmamız gereken transferler bunlardı. Demek ki isteyince mantıklı davranınca oluyormuş. Bu adamların bize gelmesi için 2 neden yeterli. Birincisi iyi bir teknik direktör, ikincisi dirayetli ve ne istediğini bilen yöneticiler.. Taraftar felan hikaye.. Herkes Q7 ile G14'ün bize muhteşem taraftarımız için değil Schuster isminin sayesinde geldiğini biliyor.. Denizli TD olsaydı bu adamları bu şartlarda almamız çok zordu..

Kadroda hala yapılacak çok iş var.. Yıllardır yapılan hatalarla yabancı çöplüğü haline gelen bir takımı bir transfer döneminde temizlemek çok kolay değil tabi..
Onun için mutlaka bir santraforla bu kadronun üzerine gidip bu sene şampiyon olmamız ve uefa kupasında önemli bir yere gelmemiz lazım.. Ancak bu şekilde seneye yapılabilecek bu tarz 2 tane takviyeyle ciddi bir ivme yakalanabilir..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla