Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2010, 23:02   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gs'nin Yeni Formaları

2010 – 2011 SEZONU FORMALARI

Click the image to open in full size.

Parçalı Forma
Galatasaray’ın prestij forması olarak da kabul edilen ve geçen sezondan beri giymeye devam ettiğimiz parçalı forma 1908’ de kullanıldığı ilk günden bugüne kadar çeşitli revizyonlar geçirse de hep aynı ruhla, aynı anlamla sahalarda yerini almaya hazır.
Formanın taraftar için hazırlanan versiyonunda da, 1908 yılında giyilen ilk parçalı formanın anısına “1908 Galata Sarayı Efendileri” arması bulunuyor.


Click the image to open in full size.

Arslan Forma
Galatasaray Spor Kulübü yıllardır Türk Sporuna önemli katkılar yapmakta ve her spor branşında “ ARSLAN” lakabıyla adını en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu formayı ARSLAN FORMA olarak adlandırmamızın sebebi 1916 yılından 1936 yılına kadar 20 yıl aralıksız ve 268 kez Galatasaray için sahalarda yer alan ve 10 yıl boyunca kaptanlık bandını taşıyan Arslan Nihat olarak anılan Nihat Bekdik tarafından bize kazandırılan simgedir.



Click the image to open in full size.


2289 MERCAN
Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirdiği son düzenlemeler uyarınca, karşılaşan takımların formalarında ortak renk bulunmaması gerekmektedir. Galatasaray’ın renkleri olan sarı, kırmızı ve beyaz başka takımlarda da kullanıldığından, parçalı ve beyaz formalarımızın dışında, çok sıklıkla rastlanmayan bir renkte formaya da ihtiyaç duyulmaktadır.
İlklerin kulübü olan Galatasaray, sportif başarılarının yanı sıra, öncü, yenilikçi ve uluslararası kimliğiyle de köklü bir dünya markasıdır. Geçen sezon, ismimizin M.Ö 279’a dayanan binlerce yıllık etimolojik kökenine ithafen 2288 “majesty” formamızla, takımımızın köklü, cesur ve onurlu kimliği vurgulanmıştır . Galatasaray’ın savaşçı, yenilikçi ruhunun devamı bu sezon mercan rengiyle sahalara taşınacaktır.




4. Forma
Ali Sami Yen’ den ayrılıp yeni stadyumda kullanacakları forma. Yakın bir zamanda...
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla