Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2010, 16:32   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arma aşkı Out, Transfer Aşkı IN ..

Konuya uzun uzun giriş yapmak istemiyorum.

Söyleyeceklerim kısa ve öz. Dünde olduğu gibi Beşiktaşlılık duruşunu sayısız kere yerden yere vuran, üstelik taraftarını dövdüren bir başkana sahibiz.

Ne takımla ve Yöneticiler ile ne de başka birisiyle sorunum yok. Bu takım Şampiyon olursa, Uefa Kupasını alırsa ben takımı sonuna kadar alkışlarım yöneticileri tebrik ederim, ancak malesef başkanı hayatım boyunca alkışlayıp tebrik etmeyeceğim.

Hep diyoruz ya Beşiktaşlılık duruşu başkadır. Beşiktaşlılık bugün Düz konuşup yarın Ters konuşmak değildir. Beşiktaşlılık ''Söz bizde, beste bizde, taklit yok bizde, mevzuda takmıyoruz geri vitese.'' dir.

Şimdiye kadar yapılan transferleri sonuna kadar tebrik ediyor ve alkışlıyorum, bu transferlerde emeği Geçen Serdal ve Cengiz beylere ve özelliklede Herr Schustere çok teşekkür ederim.

Ama ben bir çok taraftar gibi geri vitese takmayacağım. İlk gün söylediklerimin arkasındayım. Biz Beşiktaşı Q7' lerle, Guti' lerle Beşiktaş yapmadık. Bu takım Metinlerle, Ulvilerle, Hakkılarla, Madidalarla, Şekerbegoviçlerle, Ferdinandlarla, Noumalarla Beşiktaş oldu.

Gelinen noktada dünyanın sayılı yıldızlarının Beşiktaşa gelmesi kesinlikle Beşiktaşımızı dünya arenası önüne çıkarıp umuyorum ki yakın gelecekte Avrupanın en iyi takımları arasında gösterecektir. Türkiyede bu vizyon değişimi ilk önce gösterecek ve atılımı gerçekleştirecek olan kulüp Beşiktaş olacaktır.

Eğer bu sayılanların yolu Başkanın Beşiktaşa para vermesi transfer yaptırması ve Başkanı alkışlamaktan geçiyorsa ben bu işte yokum. Bu bugün söylediğimiz bir şey değil, sezon sonunda yabancı transferi yapılmasın, eldeki gereksiz yabancılar gönderilsin Necipler Aliler Cumaliler bize yeter görüşünü savunuyordum. Başkan bu yolu değilde diğer yolu seçti belkide zor yoldan korktu ve kolay yolu seçti.

Herşeye rağmen benim derdim kurumla ve takımla değil bu sebeple Kombinemi aldım formalarımı aldım ve bu sene her zaman olduğu gibi takımın ve kulübün yanındayım. Ancak rakiplere karşın yüzümü kızartıp kulübü ve taraftarları küçük düşürecek sayısız faciaya sebep olan Başkanı hiçbir zaman affetmiyorum ve alkışlamayacağım.

Son günlerde Görülüyor ki geçmişte bu duruma kin kusan bazı taraftarlar bugün sütünü koyvermiş kediye dönmüş ve Demiröreni elleri patlarcasına alkışlamaya başlamışlardır. Beşiktaşlılık kültüründe Geri Vitese takma olgusu olmamasına rağmen üzülerek bunun hiçe sayıldığını gözlemliyorum.

Gelelim neticeye.

Arma aşkı Out, Transfer Aşkı IN ..


Satılıkmış Tüm Sevgiler.
Yeterki gelsin Transferler.

Emre Sofuoğlu
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +

Konu SahEmre tarafından (28-07-2010 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir..
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla