Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2010, 09:44   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti Sezonun Transferi

Beşiktaş, çok önemli bir hamleyi yaptı. Quaresma'dan sonra, Guti'yi de aldı. Her ne kadar kariyerinin son durağına gelmiş olsa da Guti, öteden beri büyük bir keyifle izlediğim, saha içerisindeki duruşuna, oyun zekâsına, performansına büyük saygı duyduğum, gerçekten çok özel bir oyuncu.

Bana göre, bu sezon Süper Lig'de yapılmış en etkileyici transfer. Uzun uzadıya Guti'yi anlatmanın gereği yok. CV'sine baktığınızda Real Madrid'de 15 yıllık profesyonel yaşamında oynadığı 541 maç, attığı 77 gol zaten onun kalitesini anlatmaya yetiyor. Real Madrid ile kazanılan 3 Şampiyonlar Ligi, 2 Kıtalararası, 1 Avrupa Süper Kupası, 5 lig, 4 İspanya Süper Kupası da o kariyerin ne denli görkemli, ne denli saygın, ne denli güçlü olduğunu teyit ediyor.

Guti, olağan koşullarda yalnızca Beşiktaş'a değil, Süper Lig'e de farklı bir lezzet katacak. İnanıyorum ki, onu izleyenler bu sezon futboldan ayrı bir keyif alacak. Guti'li, Quaresma'lı, Nihat'lı Beşiktaş, Schuster gibi takımına pozitif oynamayı prensip edindiren futbol fenomeninin yönetiminde ve özellikle de hücuma dönük oyunda ligin en heyecan veren takımlarının başında olacak. Hele hele bir de üst düzey santrfor alınırsa.

Zeki Çol - Zaman
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla