Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2010, 11:15   #8
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

'' Allah affeder Çarşı affetmez '' bunun anlamını bilerek söyleyenlerin bugun benim gibi düşünmeleri beni daha çok sevindiriyor. Konu için teşekkürler Emre.

Hatalardan ders almış diyorsunuz ya ben bu cümleleri şampiyon olduktan sonra da duydum. Sonrasını da hepimiz çok iyi biliyoruz. Yapılan transferler büyük buna hiçbirimizin itirazı yok ancak transferlerden sonra taraftarın tutumu beni düşündürüyor. Y.D'nin kahraman ilan edilmesi tribünlerin Yetmez diye bağırması benim hazmedemediğim noktalar. Guti ve Quaresma gerçekten büyük isimler ancak bu transferlerin paralarını Y.D kulube hibe etmiyor bu transferler benim ve sizlerin katkıları ile kulubun kasasından çıkan paralar ile yapıyor. Ortada bir kahraman varsa bu kahramanda kulupten hiçbir maddi beklentisi olmayan taraftardan başkası değildir.

6 sene boyunca yapılan yanlışlar alınmayan dersler iki transfer ile mi alındı diye düşünüyorum bu işin içinden çıkamıyorum. Hani yeter diye bağırılan günlerde Beşiktaş'ın değerlerinden bahseden arkadaşlara soruyorum yapılan iki transfer ile bu değerler geri mi kazanıldı ? Yeter diye bağırılan günlerde masum insanlara attırılan meydan dayağı sonrası forumlarda atıp tutan arkadaşlara soruyorum yapılan iki transfer sonrası neden bunları konuşmuyor ? Kongre zamanı taraftara haddini bilmesi gerektiğini söyleyip kulubun sahibi kongre üyeleridir dediğinde çıldıranlar arkadaşlar şimdi ağzından hangi isim çıkacak diye ağzının içine girer olmuş sorarım onlara hani nerde bizim değerlerimiz ?

Bu transferlerin 6 sene önce yapılması gerekirken bugun yapılması bazılarını transfer manyağı yapmış durumda. Yetmez diye bağıran arkadaşlarımdan tek bir isteğim olacak. Allah aşkına bundan sonra gelebilecek bir başarısızlıkta yeter diye bağırıp işin bokunu çıkarmayın. Yetmez diyen arkadaşlarıma büyük başkanları ile güzel günler diler ''Beşiktaş'lı olmak bana yeter'' diyerek saygı ve sevgilerimi sunarım.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla