Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2010, 08:14   #4
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beklediğim gibi çok zor bir maç oldu.. Yenilebilirdik hatta fark bile yiyebilirdik.. Queresma gibi, Guti gibi adamları alsakda kadromuzun diğer kısmının ne kadar vasat futbolculardan oluştuğu bir kez daha görüldü.. Bununla birlikte dünkü kadronun asla oynayamayacağı bir sistemle ilk yarı oynamaya çalıştık ki Schuster bunu gördü ve ikinci yarı değiştirdi..
Artık söylemekten bıktım ama kanıma dokunuyor dayanamıyorum.. Bu adamı artık Beşiktaş formasıyla görmek istemiyorum.. Rakibin 35 yaşındaki oyun kurucusu Horvath sahanın her yerinde hem koşan hem de takımını bir virtiyöz gibi yönetirken bizim sözüm ona süper yıldızımız Delgado yine sahada saçmalamaktan başka birşey yapmadı. İlk senesinde Tigana kanatlara yakın oynatıyor diye oyniyamıyor dedik.. Sonra ikili forvetten biri olarak, forvet arkası ve iki ön liberodan biri şeklinde olmak üzere birçok yerde denendi.. Artık net bir şekilde ortada ki bu adam sadece bizim kendi kendimize şişirdiğimiz ve tonlarca parayı heba ettiğimiz korkunç bir balon.. Bu adamın yeri Birleşik arap emirlikleri yada Katar takımları ne Beşiktaş ne de avrupada herhangi bir takım.. Penaltıyı atarken dahi televizyon başında defol git diye bağırıyordum.. Kendi çocuklarımızı bir çırpıda harcarken bu adama nasıl bu kadar şans veriyoruz hala anlamıyorum.. Lütfen üçüne beşine bakmadan gönderin gitsin..
Bir diğer konu da nobrenin hatta bobonun bizim forvet beklentimizi yerine getiremiyeceği.. Top kendisine atıldığında savunma oyuncusundan önce topa hakim olacak ve takımın yayılmasını sağlayacak varyasyonları yapacak bir forvet oyuncusuna acil ihtiyacımız var.. İkinci maç hala zorluk derecesini sürdürüyor.. Daha önce de söylemiştim azami dikkat etmek lazım.. Bu turdan elenmek demek bir çuval inciri berabat etmek demek..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla