Manchester United'da '7' numaralı forması ile harikalar yaratan  Cristiano Ronaldo, 94 milyon avro karşılığında transfer olduğu Real  Madrid'de Raul'un 7 numaralı formayı giymesinden dolayı 2010-2011  sezonunu 9 numaralı formayla tamamlamak zorunda kalmıştı.Bir Real  Madrid efsanesi olan Raul'un Almanya Bundesliga takımlarından Schalke  04'e transfer olmasının ardından boşa çıkan '7' numara kısa süre  içerisinde sahibini bulacak gibi. Marca Gazetesi'nde yer alan habere  göre; Cristiano Ronaldo, tıpkı Manchester United'da olduğu gibi Real  Madrid'de de 7 numaralı formayı giymek istediğini belirtti.
Raul'un  takımdan ayrılması ve forma numarası ile ilgili açıklamalarda bulunan  Cristiano Ronaldo, "Real Madrid'de 7 numaralı formayı giymek istiyorum.  Raul'un bu isteğimden rahatsız olacağını sanmıyorum çünkü o beni çok iyi  tanıyor ve ne düşündüğümü iyi biliyor. Benim, Madrid'de 7 numaralı  formayı giymemden Raul da en az benim kadar mutlu olacaktır." dedi. 
Real  Madrid ve İspanya tarihinin en büyük golcüleri arasında gösterilen  Raul'un 7 numaralı formasının geleceği ise belirsizliğini koruyor. 
Yeni  sezon öncesi takımların, federasyona bildirmesi gereken numaralar yavaş  yavaş belli olmaya başladı ancak Real Madrid numara listesini henüz  federasyona yollamadı. 
Real Madrid'in için özel bir anlam ifade  eden Raul'un forma numarasının gelecekte kullanılıp kullanılmayacağı ise  büyük merak konusu.