Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2010, 23:21   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Yeni Başlangıç !

Click the image to open in full size.
Bu sezon Beşiktaş çok farklı . Bu sezonki Beşiktaş gerek transfer döneminde attığı sağlam ve yerinde adımlarla, gerek medyada yer alan demeçleriyle isminden çokça söz ettireceğe benziyor.


Kötü sonla biten bir ligin ardından takımda Mustafa Denizli hoca’nın beklenmedik istifası aslında bir kriz ortamı yaratmaya hazırlamıştı Beşiktaş’ta. Mustafa Hoca öyle bir zamanda istifasını vermişti ki transfer sezonu açılmadan hemen önce bütün planların değişmesine sebep olmuştu .



Yönetim ise kriz yönetimini bu kez yerinde hamleler yaparak gerçekleştirdi ve istifa eden Mustafa Hoca’nın yerine Bernt Schuster ile anlaşmaya vararak ilk adımını attı.


Ardından yapılan transferler ise taraftarı resmen zevkten dört köşe etmişti. Geçen sezonki yenilgiler, kötü anılar bir anda unutulmuş ve taraftarlar önce Quaresma transferi ardından Real Madrid’in kaptanı Guti Hernandez ile atılan imzalar sayesinde belki de tarihinin en önemli kadrolarından birini oluşturdu.


Artık taraftar geçen sezonda olduğu gibi başını öne eğmiyor, sokakta, iş yerinde her yerde takımından övgüyle söz ediyor. Bu gururu yaşamak hakkımız. Yönetim artık yeni bir stratejiyle hareket ediyor ve takımın başarısı için elinden geleni yapıyor.


Burada Yıldırım Demirören’ e iki çift lafım olacak.’’ Sayın başkan niçin bu anlayışla koltuğa oturduğunuz ilk günden beri hareket etmediniz? Eğer transferdeki bu planlı programlı ilerleme stratejisi ilk geldiğiniz andan itibaren var olsaydı sizce takım şuan daha başarılı bir konumda olmaz mıydı ? Maddi anlamda takıma harcadığınız paraya kesinlikle sözüm yok ancak harcanan onca para yerine Şuanki anlayışla hareket etseydiniz kulübün içinde bulunduğu mali yapı daha olumlu olmaz mıydı?


Bunları sezon içerisinde daha çok konuşacak vaktimiz olacak .Şimdi sıra keyif alma vaktinde . Yeni teknik direktörü dünya yıldızı oyuncuları ve adı alem- i cihan’da nam salmış Çarşı grubuyla birlikte Beşiktaş’ı yepyeni bir sezon bekliyor. İlk hedef yeni adıyla Avrupa Ligi’nde iyi bir performans ile birlikte gelebilecek başarıdır. Takım bunu yapabilecek bir kapasiteye sahip. Taraftar deseniz bu başarıya hasret. Hani bir laf vardır ya helvayı yapabilmek için elimizde un da şeker de var. Artık bu malzemeden ağzımıza layık bir helva yapabilmektir mesele.



Bunu da yapabilecek kişi de Schuster. Gerek kariyeri gerekse elde ettikleriyle bu takımı başarılı kılabilecek bir kişi olduğu kanaatinde taraftar. Bekleyelim ve görelim. Son model Kartal sahaya iniş yaptığında beklentilerin hepsi karşılanacaktır.

Doğan DURSUN / BesiktasHaber.NET



__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla