Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2010, 15:12   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti İçin Forvet Seferberliği

Guti için forvet seferberliği!



Beşiktaş'ta Teknik Direktör Bernd Schuster'in daha önce kadrosunda düşünmediğini bildirdiği Hilbert'in verilen son şansı da kullanamadığı öğrenildi.
Yönetim kurulu "Hilbert benim sistemime uymaz" diyen Schuster'e "Yeni transfer ettik. Yıllarca Almanya'da oynadı; biraz şans verelim" yanıtını vermişti. Ancak Alman futbolcunun Viktoria Plzen maçındaki oyunundan sonra yönetimin desteğini de kaybettiği bildirildi. Schuster'in sezon içinde Hilbert'i ilk onbirde düşünmediğini bir kez daha vurguladığı da öğrenildi.

Beşiktaş, yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışırken, Başkan Yıldırım Demirören'in bütçeyi aştıkları gerekçesiyle transfere nokta koymayı kararlaştırdığı, ancak Schuster'in ısrarı sonucu bu kararından vazgeçtiği ortaya çıktı.

Demirören'le takımın son durumunu masaya yatıran Schuster'in "Takım halinde hücum ve savunma yapmakta sıkıntı yaşıyoruz. Ama bunu en kısa sürede çözeceğiz. Acilen bir forvete ihtiyaç var. Bu takım gol atmakta problem yaşıyor. Bana hızlı,çabuk ve yırtıcı bir forvet gerekiyor. Zaten Guti'yi de bu şekilde ön plana çıkarırız. Guti önünde oynayan futbolcu hareketli ise daha iyi performans gösterir" dediği öğrenildi.

Beşiktaş Viktoria Plzen'le 5 Ağustos'ta oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Antrenmana salonda çalışan Yusuf ve Rıdvan katılmadı. Yeni transfer Guti ve sakatlığı sona eren Rüştü ise takımla çalıştı.

Ligtv.com.tr
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla