Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2010, 21:08   #10
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Elimizde 3 tanesi yabancı (Ferrari-Zapo-Sivok) 2 tanesi yerli (Toraman-Ersan) olmak üzere 5 tane defans oyuncusu var. Hoca Sivok ve Toraman ikisini düşünüyor öncelikli olarak. Geriye kalan 2 yabancı 1 yerli oyuncumuz yedek bekleyecekse ki büyük olasılıkla öyle olacak Zapo veya Ferrari'den bir tanesinin gitmesi kesinlik kazanan bir durum haline geliyor. Biz burada yok Ferrari böyle adam Zapo böyle adam hoca bunu gönderirse şöyle kafasız böyşe gönderirse böyle kafalı diye yazıyoruz ancak bu iki futbolcuyu hepimizden daha iyi tanıyan bu takımın patronu Schuster'den bir başkası değil. Oyuncuların antreman sahasında hocanın isteklerine cevap verebilmesi önemli olan. Hocanın istediklerini yerine getiren tabi ki takımda kalacak.

Biz asıl zorluk çekeceğimiz bölgelere transferlerimizi yaptık. Son transferi de ayrıntılı olarak çalışıp zamanında yapacaklardır. Yani geç kalınmışlık yok bence.
dediklerine katılıyorum. ben de ferrarinin kalmasını isteyenlerden olsam da şöle bi nokta var. dediğin gibi hoca sivok-toramanı düşünüyor. 6 yabancıdan dolayı da sivok-ferrari oynaması zor gözüküyor. bu sebeple zapo yada ferrari yedek kalacak. soru şu: yaklaşık 2.5 milyon euroya oynayan yedek mi 600-700bin euroya oynayan yedek mi? her ne kadar yüksek kalite kadro olsun diyorsak da, ben yedek bir oyuncuya bu kadar verilmesini istemem. aynı yorum nobre, holosko ve delgado icin de gecerlidir. zaten bu 4 oyuncu ayrılsa, q7, guti ve gelecek yabancının maaşları fazlasıyla cıkar...

bence yönetimimizde gecmişte yapılan hatalardan arınma çabaları var. sanırsam sebep de bu gidecek yabancı tercihlerinde.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla