Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 10:52   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Guti, Q7 yetmez başkan!..

Beşiktaş takımı eğer UEFA’da istediğini elde etmek istiyorsa Guti’yle Quaresma yetmez. Futbol bir ekip işidir takım oyunudur. Plzen maçında Beşiktaş’ın gol yollarında golü atacak bir golcü olmadığını bir kez daha gördük. Avrupa maçlarında gol çok önemli. Çünkü Türk futbolunda hala defans kademesinin ne kadar hatalı olduğunu görüyoruz. Yani çok çabuk gol yiyoruz. Yediğin gole de çok çabuk cevap veremezsen Avrupa’da yürüyemezsin. Plzen maçında tur geçilir. Çünkü Beşiktaş’a oranla çok zayıf bir ekip. Ama ondan sonraki maçlar için skoru çevirecek bir golcü mutlaka alınmalı.
Bir de golcü olsa...
Bu golcü altı pas içerisinde dünyaca ünlü Raul da olabilir, Real Betisli Garcia da olabilir. Hatta ve hatta eski topçumuz Carew de olabilir.
Bunun nedeni de Guti’nin, Q7’nin ve Nihat’ın getirdiği topları gol yapacak tecrübeli deneyimli bir santrfor olmalı. Yoksa iddia ediyorum bu transferler bile Beşiktaş’ın Avrupa’da başarılı olamayacağını gösterecektir. Ben Robinho’nun, Guti’den sonra alınmasını istemem. Guti, Robinho’nun işini yapar. Ancak golcü, gol yollarında etkili bir oyuncuyu da en kısa sürede transfer etmeli.
Hilbert’in, Holosko’dan farkı yok. Keşke onun yerine sol kanatta oynayan bir oyuncu alınsaydı. Beşiktaş taraftarlarından ve Beşiktaş’a aşık olan Sonay Aydın ve arkadaşları her maç öncesi Beşiktaş’a destek için Kayseri’den, İstanbul’a geliyorlar.
Onlarında Demirören ve Adalı’dan tek istekleri var. Ne olur başkan bizi golcü alsın diyerek bana mail attılar. Zaten aklın yolu birdir. Başkan iyi bir golcü al Beşiktaş’ı hem şampiyon yap, hem de yıllar sonra Avrupa’dan başarı sesi gelsin. Beşiktaş’a yakışan da budur.


Hayri Ülgen - Fotospor
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla