Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 12:58   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Anderson Ölümden Döndü!

İngiltere'nin Premier Lig takımlarından Manchester United takımının Brezilyalı yıldızı Anderson'un ölümden döndüğü bildirildi.Lüks otomobiliyle duvara çarparak beyin sarsıntısı geçiren yıldız futbolcunun, otomobilin infilak etmesine sadece saniyeler kala kurtarıldığı belirtildi.
Manchester United takımında forma giyen 22 yaşındaki Anderson Luís de Abreu Oliveira (Anderson), Portekiz'in Braga kentinin Geres bölgesinde 125 bin sterlin değerindeki Audi RB marka otomobiliyle kaza yaptı.
Lüsk otomobiliyle bir evin duvarına çarpan ve çarpmanın şiddetiyle baygınlık geçiren Anderson'un,yanan otomobilin infilak etmesine sadece saniyeler kala çervereden yetişenler tarafından kurtarıldığı ifade edildi.
BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİ
Kazanın ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yıldız futbolcunun,beyin sarsıntısı ve şok geçirdiği açıklandı.
Hastanedeki tedavisinin ardından taburca edilen Anderson'un sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.
Anderson, hastaneden çıktıktan sonya yaptığı açıklamada,çarpmanın şiddetyile beyin sarsıntısı ve şok geçirdiğini, hastanede sadece bir kaç saat kaldığını söyledi.
Polis, ünlü futbolcunun yanmaktan son anda kurtulduğu otomobilde bir erkek ile Brezilyalı bir kadınında bulunduğunu ançak otomobili kimin kullandığının belirlenemediğini açıkladı.
Click the image to open in full size.
FUTBOLA 5 YAŞINDA BAŞLADI
İngiliz kulübü Manchester United takımında forma giyen Brezilya'lı milli futbolcu Anderson, henüz daha 5 yaşındayken futbolla tanıştı.16 yaşına kadar burada yetişti. Sonrasında Portekiz'in güçlü ekibi FC Porto'ya transfer oldu. 3 sezonunu burada geçirdi. Başarılı performansı ile büyük kulüplerin dikkatini çekti. Daha sonra Alex Ferguson'un yönettiği Manchster United'a transfer oldu.
Bu takımda ilk Şampiyonlar Ligi maçını burada CSKA Moskova'ya karşı oynadı. Bu takım da sergilediği performans ile Brezilya Milli Futbol Takımı'nın yöneticilerinin dikkatini çekti ve kadroya çağrıldı.Milli takım ile Pekin 2008 Olimpiyatları kadrosunda yer aldı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla