Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 13:00   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
James Bristol City'de

Click the image to open in full size.
İngiliz kaleci David James Celtic'i reddettikten sonra Bristol City kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Tecrübeli kaleci Portsmouth'tan ayrıldıktan sonra serbest transferde doğu kulübüne transfer oldu. James Bristol City'nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Premier Lig'de kalmak için çok teklif aldım ama doğru kulüpte futbol oynamam ve bir aile ferdi olamm daha ön planda. Buda benim sevdiğim şey" ifadelerini kullandı.
James ayrıca kulüp başkanının kendisine anlattığı kulübün gelecekteki planları içinde oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. James açıklamalarına şu şekilde devam etti:
"Dün başkan Steve Lansdown ile uzun bir konuşmamız oldu ve kendisini vizyonu hakkında ve kulüp hakkında söylediği şeyleri beğendim. Bütün planların yeni bir stadyum ve Premier Lig'e yükselmek olduğunu biliyorum. Bu kulüp çok hırslı ve buda benim bir özelliğim. Güneybatının Premier Lig'de hiçbir takımı yok ve bu değişmeli."
39 yaşındaki kaleci sağlık kontrollerinden geçti ve cumartesi günü Blackpool ile oynanacak dostluk karşılaşması öncesi taraftarların huzuruna çıkarılacak.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla