Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 13:00   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
`Fabregas Bizimle´

Click the image to open in full size.
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger Barcelona'nın kadrosuna katmak istediği Cesc Fabregas'ın gelecek yılda kendilerinin kaptanı olacağını söyledi.23 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz yıl La Liga'yı şampiyon olarak bitiren Barcelona tarafından istenmiş ve oyuncununda Arsenal'de ayrılıp Barcelona'ya gitmek istediği iddia edilmişti. Geçtiğimiz ay Barcelona'nın verdiği 29 milyon Euroluk teklif reddedilmesine rağmen İspanyol kulüp oyuncu ile ilgilenmeyi sürdürmüştü.
Bu hafta sonu oynanancak olan Emirates Cup öncesi düzenlenen basın toplantısında Sky Sports News'e açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, Fabregas'ın gelecek yılda Arsenal'de kalacağını ve Arsenal'in saygı gösterilmeyi hakettiğini söyledi. Wenger yaptığı açıklamada iu ifadeleri kullandı:
"Cesc Fabregas'ın gelecek yıl bizim kaptanımız olacağını ve onu takımda tutmak istediğimizi her zaman söyledim. Bütün yaz boyunca ortaya çıkan birçok spekülasyona rağmen hiçbir şey değişmedi. Arsenal saygıyı hakediyor ve eğer oyuncular bir ifade kullanıyorlarsa veya şaka yapıyorlarsa bizde aynı şeyi yapabiliriz. Bununla birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz ve bunun hakkında fazla şikayet etmemeliyiz."
İspanya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra yapılan kutlamalarda Gerard Pique ve Carles Puyol'un zorla takım arkadaşları Cesc Fabregas'a Barcelona forması giydirmeleri en çok tartışılan olay olurken, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger bu hareketi kınamadığını ve bunun sadece arkadaşlar arasında yapılan bir şaka olduğunu söyledi.
Wenger konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu kutlamanın bir parçası. Bunlar çok istenilen şeyler değil ama bu gibi şeyleri arkadaş olduğunuz zaman anlayabilirsiniz. Bu davranışla ilgili herhangi bir şey yok. Fabregas kendisini Arsenal'e adadığını her zaman söyledi ve bunuda her zaman gösterdi."
"Kendini kulübüne adadığın göstermenin en iyi yolu sahaya çıktığın zamandır ve kulübün için performansının tamamını gösterdiğin zamandır. Fabregas bunu her zaman yaptı" ifadelerini kullandı.
Son günlerde Barcelonalı oyuncular Xavi and Puyol yaptıkları açıklamalarda eğer bu transfer sezonunda herhangi bir hareketlenme olmazsa, Fabregas'ın 1 yıl sonra Barcelona'ya transfer olacağını söylemişlerdi. Arsen Wenger ise Farbregas'ın Arsenal ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olduğunu söyleyerek açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:
"Fabregas'ın Arsenal ile ne kadar kontratının olduğuna bakarsanız 5 yılının daha olduğunu göreceksiniz. Bir oyuncu ile uzun süreli kontrat imzaladığınız zaman bu ne olursa olsun oyuncu ile uzun yıllar çalışacağınız manasına
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla