Zaten yapılmış transferler için o korku belirtilmiyor seninle aynı şeyleri chatbox da ben de sölüyordum şu ana kadar yaptığımız masraflar geçen seneki tabata masrafı kadar sadece birşey harcadığımız yok. Ama yeni yapılacak transfere 30 milyonlar vermekten bahsediliyor ki bu parayı verirsek eğer başarı gibi bir mecrubiyetimiz var yoksa böyle paraların altından anca başkanın ve yöneticilerin cebine bakarak kurtulabiliriz. Taraftar profilimiz çok büyük destekler verebilecek görüntüde değil çünkü.
Neyse kadro konusunda belirttiklerine zaten katılmamak elde değil. Biz de bu yüzden sürekli forvete ayağında top tutabilecek queresmaya nihat a guti ye duvar olabilecek verkaçlar yaratabilecek takımın hücumda sahaya yerleşebilmesini sağlayabilecek bir adam istediğimizi belirtiyoruz. Çünkü beklerimiz ileri çıkıp kanatlara yeterli desteği verebilecek seviyede değil şu an. Gerçi İsmail hücum olarak gayet kreatif bi bek rıdvan olsa bilakis o da öleydi ama sağ bekde ekrem in en azından hızlı futboluna güvenebiliriz. Beklerden çok beklentim yok gene de. Ama biz forvete sağlam bir adam alıp ortasahada da Necip Ernst Guti üçlüsünden vazgeçmezsek bekler geriden destek veremese de pas trafiğini oluşturup rakip takımları bıktırabiliriz ve bu durumlarda da Q7 Nihat ve alınacak forvetimizi boşluklara kaçırabiliriz diye düşünüyorum. Tabi alternatif açısından gene de eksik kalabiliriz ben her bölgeye en azından bir tane yerli alternatif alınması gerektiğini düşünüyorum. |