Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2010, 23:22   #21
crybaby
 
crybaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Necip o bahsettiğin 2-3 hata sınırını aştı bence ben de senden farklı düşünmüyorum ama o düşüncelerinin hepsinden necipi ayrı tutarım aynen sana katılırım. Bak Onur için konuş haklısın derim ama Necip artık taraftarda belli bir krediye sahip ve fizik oalrak da mantalite olarak da istikrarsı sağlayacak kapasiteye sahip merak etmeye gerek yok yani Necip öle 2-3 hatayla yokolcak bi adam değil.
Sheriff maçlarından sonra Serdar Özkan içn de tamam oldu demişti herkes, ya da Tigana zamanındaki görüntüsüyle Serdar Kurtuluş için de, hatta ve hatta ilk sezonunda Denizli maçından sonra Burak için de aynı şeyleri söylemişti kamaoyu. Türkiye'de "olmak" o kadar kolay değil birader. Al işte Arda'yı en ufak olay da maymun ediyorlar.
He şunu söyleyeyim, ben Necip'ten çok umutluyum ama bu kadar yük binerse daha şimdiden, işi çok zorlaşır. Türkiye'de işler yavaş yavaş olur ki Necip'in futbolu çok yönlü evet ama genelde tarzı ileri doğru. Ne olursa olsun, yedek için bile olsa, sağlam bir önlibero lazım bize..
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
crybaby Ofline   Alıntı ile Cevapla