Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2010, 02:01   #22
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
crybaby´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sheriff maçlarından sonra Serdar Özkan içn de tamam oldu demişti herkes, ya da Tigana zamanındaki görüntüsüyle Serdar Kurtuluş için de, hatta ve hatta ilk sezonunda Denizli maçından sonra Burak için de aynı şeyleri söylemişti kamaoyu. Türkiye'de "olmak" o kadar kolay değil birader. Al işte Arda'yı en ufak olay da maymun ediyorlar.
He şunu söyleyeyim, ben Necip'ten çok umutluyum ama bu kadar yük binerse daha şimdiden, işi çok zorlaşır. Türkiye'de işler yavaş yavaş olur ki Necip'in futbolu çok yönlü evet ama genelde tarzı ileri doğru. Ne olursa olsun, yedek için bile olsa, sağlam bir önlibero lazım bize..
sheriff maçıyla ne alakası var ya geçen seneden beri oynadığı maçlarda izlediğim necipten bahsediyorum ben Hiddink in bile ilk izlenimlerinden hayran kaldığı Necipten bahsediyorum. Ayrıca S.Özkan ve Burak a yeterince sabretmediğimizi sölersen ayıp edersin daha kaç maç kötü oynamaları gerekiyordu afedersin eleştiri yapmamız için. Bu takımda en çok şans bulan gençlerin başında geliyo ikisi de bir diğeri de Yasin di mesela ama o da değerlendirememişti bu şansını.

Türkiye de işler yavaş yavaş oluyor demişin evet çok güzel söyledin zaten ben de Necip i yavaş yavaş bu takıma ısındıran M.Denizli yi zamanında yaptığı bu doğru işten dolayı övmüş bir insanım keşke buralarda olsaydın da görseydn nasıl bir fikir yapısında olduğumu. Bu senin görüşlerini dibine kadar savunan biriydim ben zaten ki bunların ışığında Necip in çok doğru bi şekilde BJK ya kazandırıldığı için M.Denizli ye de teşekkür etmiştim. Artık yavaş mavaş kalmadı o geçen senenin yarısından beri zaten yavaş yavaş hazırlanıyor artık hızlanma vakti. Necip e ihtiyacımız var ve bu ihtiyacımızı karşılayabilmesi için ona en büyük güvenimizi göstermemiz lazım.

Arda nın maymun edilmesi de tamamen karakteriyle alakalı yeteneğine kimse bişe diyemez arda nın klasik gs li futbolcu modeli var adamda o yüzden tepki çekiyor sürekli. Necip hem yetenekli hem de profesyonel bir futbolcu asla bu örnekler gibi olmayacaktır.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla