Kara Kartal’ın İnter’den renklerine bağladığı Ricardo Quaresma, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne konuştu, hem transfer sürecini hem de şu anki konumunu değerlendirdi. İnter’den ayrılma fikri netleştikten sonra teklifleri değerlendirmeye başladığını söyleyen Portekizli, “Beşiktaşlı yöneticiler benim çok önemli olduğumu hissettirip güvendiklerini söylediler. Ben de imzayı attım ve şu anda çok mutluyum. Ayrıca söylenildiği gibi Fenerbahçe ya da başka bir takımdan teklif almadım” diye konuştu. Başkan Demirören’in kendisiyle bizzat görüşmesinin de transferde önemli etkenlerden olduğunu hatırlatan Q7, “Kendisini yanımda görmek büyük bir onurdu. Beni isteyen birçok takım vardı ama başkanla konuştuktan sonra mutlu olacağım yerin Beşiktaş olduğunu anladım” değerlendirmesini yaptı.
Gecekondudan saraylara!
Beşiktaş taraftarına da kısa sürede hayran kaldığını anlatan Quaresma, “Vikingur maçında tribüne çağrılınca bir anda ne yapacağımı bilemedim ama sonra onları selamlamak güzeldi” dedi. Küçükken fakir bir aile ortamında yetiştiğini ve futbola karşı da büyük bir ilgisinin olmadığını itiraf eden Kartal’ın süper starı, “Tek odalı bir gecekonduda büyüdüm. Şimdi ise her şey değişti. Ailem içinse canımı bile verebilirim” sözleriyle röportajı noktaladı.
Fanatik