Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2010, 11:40   #26
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
crybaby´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlaşamadığımız ya da anlamak istemediğin konu şu, ben Necip'in iyi olmadığını ya da gelecekte iyi olmayacağını savunmuyorum. Günümüz şartlarının Türkiye'sinde daha bu yaştaki adama delicesine sorumluluk vermenin mantıksızlığını ve bu adamın alternatifsiz olmasının bizi ne kadar güç durumda bırakacağını söylüyorum. Genç oyununun oynamasından çok daha haz alırım, çok daha fazla isterim bu yaştaki adamın oynamasını ama işler o kadar simple değil maalesef. Elbette Necip-Ernst ikilisi oynayacak ve çok da iyi de olabilirler yanyana ama insan bir de şunu düşünsün, ya çok da iyi olmazlarsa?
Bu kurulan kadro Guti ismi mesela geleceğe yönelik başarıdan çok 1-2 senelik başarı hedefi var öncelikle, sabretme lüksümüz yok. O yüzden konumuzun anafikrri kısa süreli başarı olduğundan öncelikle, iyi bir önlibero daha lazım bize, buna karşı çıkıyorsanız, iyice düşünün derim..
Dostum kısa vadede başarıdan söz ediyorsak eğer sadece ön libero değil defansa ve forvete de iyi oyuncular almamız gerek. İyi oyuncu konusunda herkesin ortak fikirde olduğu adamların da piyasada ki değerleri belli.

Ayrıca sorumluluk konusunda seninle aynı fikirde değilim. Burası Türkiye sorumluluk öyle bir anda verilmez diyorsun ama önümüzde bu konu ile ilgili çok güzel Serdar Özkan-Batuhan örneği var. Serdar goller kaçırıp önemli olan pozisyona girmekti ben daha gencim diyerek kendini haklı görüyorsa, Batuhan takımda ki bütün forvetlerin sakat olduğu bir dönemde kilo problemi nedeniyle hazır olamıyorsa büyük takımda top oynamalarını gerektirecek bir durum kalmamış olur. Sadece Türkiye'de değil dünyanın neresine gidersen git ve hangi konuda olursa olsun sorumluluk almadığın sürece İbrahim Akın-Okan Koç-Burak Yılmaz gibi kısa sürede parlar kısa sürede de yok olursun. Necip eğer Beşiktaş formasını giymek istiyorsa sorumluluk almak zorunda. Bu sadece Necip için değil tüm yerli futbolcular için böyle. Bir takımda 10 tane yabancı futbolcu oynuyorsa yerli futbolcularda sorumluluk alıp yerlerini garantiye almalıdırlar.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan

Konu Gokhan tarafından (03-08-2010 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir..
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla