Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2010, 12:13   #1
beşiktaşkolik
 
beşiktaşkolik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aurelio Beşiktaş'ta.

Ricardo Quaresma ve Guti'yi kadrosuna katarak ses getiren Beşiktaş transfer atağına devam ediyor. İspanya basınına göre siyah-beyazlıların gündemindeki isim Betis’te forma giyen Mehmet Aurelio...

Ntvspor'un haberine göre; Takımdaki yabancı sayısını azaltmak isteyen Beşiktaş yönetimi bir yandan da yeni oyuncuları renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor.

Bir yabancı forvet transferi yapmayı planlayan siyah-beyazlıların gündemine gelen son oyuncu ise Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Mehmet Aurelio.

İspanyol Marca Gazetesi Beşiktaş'ın, Brezilya asıllı Türk oyuncu için Real Betis Kulübü’nün kapısını çaldığını iddia etti.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Bernd Suchuster ile Betis Kulübü Başkanı Luis Oliver'in dostluklarına vurgu yapılan haberde bu transferin gerçekleşmeye çok yakın olduğu öne sürüldü.

Ekonomik sorunlarla uğraşan Sevilla temsilcisinin de yıllık 3 milyon Euro alan Aurelio için Beşiktaş'ın teklifini kabul edeceği ifade edildi.

Haberde Beşiktaş'ın, 32 yaşındaki Aurelio’yu ödeyeceği maaş konusunda ikna etmesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi

Kaynak : AA
__________________
3 büyük yok iki büyük var

biri Allah(c.c.)

dğeri de 5iktaş

Konu Mehmet tarafından (06-08-2010 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir..
beşiktaşkolik Ofline