Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2010, 21:22   #27
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum kısa vadede başarıdan söz ediyorsak eğer sadece ön libero değil defansa ve forvete de iyi oyuncular almamız gerek. İyi oyuncu konusunda herkesin ortak fikirde olduğu adamların da piyasada ki değerleri belli.

Ayrıca sorumluluk konusunda seninle aynı fikirde değilim. Burası Türkiye sorumluluk öyle bir anda verilmez diyorsun ama önümüzde bu konu ile ilgili çok güzel Serdar Özkan-Batuhan örneği var. Serdar goller kaçırıp önemli olan pozisyona girmekti ben daha gencim diyerek kendini haklı görüyorsa, Batuhan takımda ki bütün forvetlerin sakat olduğu bir dönemde kilo problemi nedeniyle hazır olamıyorsa büyük takımda top oynamalarını gerektirecek bir durum kalmamış olur. Sadece Türkiye'de değil dünyanın neresine gidersen git ve hangi konuda olursa olsun sorumluluk almadığın sürece İbrahim Akın-Okan Koç-Burak Yılmaz gibi kısa sürede parlar kısa sürede de yok olursun. Necip eğer Beşiktaş formasını giymek istiyorsa sorumluluk almak zorunda. Bu sadece Necip için değil tüm yerli futbolcular için böyle. Bir takımda 10 tane yabancı futbolcu oynuyorsa yerli futbolcularda sorumluluk alıp yerlerini garantiye almalıdırlar.
Nokta ... Necip'in de sergilediği duruş en azından adam gibi adam olduğunu gösteriyor..Helal Olsun .. Kendini spor & magazin medyasına yem etme koçum ..
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla