Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 08:50   #5
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben ona kefilim

Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı Guti, Schuster’le yaptığı görüşmede Mallorca’nın golcüsü Pierre Webo için “Kendisini son yıllarda çok geliştirdi. Bence doğru tercih olur” dedi.

Siyah-Beyazlılar’da şu anda camianın en çok merak ettiği konuların başında forvet olayı geliyor. Teknik direktör Bernd Schuster ısrarla golcü alınmasını istiyor, kaynak arayışında olan yönetim ise bazı isimlerle temasını sürdürüyor.
Takım içinde bile bu konuda fikir alış-verişleri yapılıyor. İşte bu zirvelerden birinin de Swiss Otel’de Schuster, Guti ve menajerleri Manuel Lopez ile Marko Kırdemir’in katıldığı yemekte gerçekleştiği ortaya çıktı. Alman teknik adam, Real Madrid’den eski öğrencisi olan Guti’ye Mallorca’da forma giyen Pierre Webo’yu sordu. İspanyol yıldız ise “Webo kendini son yıllarda çok geliştirdi. Sizin aradığınız özelliklerde bir isim. Üstelik beni de çok rahatlatır ve işimi kolaylaştırır. Ben Webo’ya kefilim ama tabii ki son karar sizin ve yönetimin” dedi.

PAZARLIKLAR BAŞLADI
Bu görüşmenin ardından Meksikalı Franco’yu da listesinde tutan Siyah-Beyazlılar’ın Webo olayına daha fazla yoğunlaştığı belirtildi. 28 yaşında olan ve geçen sezonu 31 maçta 6 gol, 2 asistle tamamlayan Kamerunlu golcü için bonservis pazarlığının sürdüğü öğrenildi. Mallorca Kulübü, 2.3 milyon Euro istiyor, Siyah-Beyazlılar ise bu rakamı aşağı çekmek için uğraşıyor.

Kamerunlu Webo da Schuster ve Guti nedeniyle Kartal’ın teklifine sıcak bakıyor.

HTSpor

Gökhan
Gokhan Ofline