Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 09:55   #14
Deschain
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yıldız istiyorum diye yönetime ana avrat sallamadım hiç bir zaman bu biiir. Altyapıya, amatör branşlara hiç bir şekilde önem vermedikleri için de ana avrat sallamadım, eleştirdim, eleştiriyorum, eleştiririm.

Eğer Beşiktaş yönetimi 200 milyon TL borç yapıyorsa, bunun 16 milyonunu Tabata yerine adam gibi birine versin demek mantıksızlıksa daha çok kafamıza Tabatalar yeriz bu da iki.

Ben zaten her sene forma, atkı, saat, don....gibi türlü ürünleri alıyorum. Sixten Veit geldiğinde de aldım, Amokachi geldiğinde de, bugün de alacağım.

O kadar yazıdan çıkanı anlamayanlar için tekrar özetleyeyim.

Türkiye İstanbul'dan oluşmuyor. Beşiktaş Taraftarı'nın çoğunluğu Anadolu'da yaşıyor.

Yıldız alıp getirmekle olmuyor sadece. Şirketlerde pazarlama ve organizasyon diye bölümler vardır ve stratejiler üretirler. Beşiktaş A.Ş. bir şirketse halka daha fazla ulaşmanın yollarını aramalıdır.Suçlu taraftar diyip bırakamazsın. Adama satacaksın.Kartal Yuvaları'nı bakkal zihniyetiyle değil, profesyonel mağaza yöneticiliğiyle yöneteceksin.
Senin-benim için 100 TL önemli değildir ama birçok insan asgari ücretle evini geçindirme derdinde.

Ben de diyorum ki yıldız aldık sizde forma alın demekle olmaz bu işler. Taksitle satarsın, kampanyalı satarsın, Beşiktaş kartlılara indirimli satarsın,Korsanı engellersin . Kısaca sen müşteriye inersin.

Forumda gezerken birçok fbli babasının elinden tutup çekiyor feneriuma ufak tefek şeyler aldırıyor babasına. Beşiktaşlı babalar da çocuklar da onlara baka baka çıkıyor. 6 yaşındaki çocuk internetten mi alışveriş yapsın?
Benim söylediğim bu.

Taraftarı suçlamadan önce işi forma satmak olan organizasyonlara yönel. Yoksa bu sene 5 değil 10 forma alayım senin hatrına, Beşiktaş hatrına.
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR

Konu Deschain tarafından (04-08-2010 Saat 10:03 ) değiştirilmiştir..
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla