Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 11:35   #17
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugune kadar emin ol senden daha fazla şey vermişimdir kulube Sen aldığın 2 tane forma ile burada artistlik yapma kimsenin de Beşiktaşlılığını sorgulama sana kalmadı. Senin konu ile ne alakası var dediğin korsan yüzünden kimse lisanslı ürün almıyor. Sen stadının önünde korsan ürün satılmasına izin veriyorsan insanlarda gider bütçesine uygun olanı yani ucuzunu alır. Sen insanları kazanmaya yönelik stratejiler geliştir ki insanlar pahalıda olsa sana gelsin.

Ayrıca Y.D'yi 2 tane transfer ile affetmiyorum ben. Ne demek kimse konuşmasın buna karar verecek yetkili merci senmisin ? Onlar değilmiydi Beşiktaş'ın sahibi kongre üyeleridir diyen şimdi kaç tane kongre üyesi forma-kombine veya lisanslı ürün almışta ''hiçbirşey'' olan taraftardan forma almasını isteyerek transfer parasını çıkarmasını istiyor. Bu güne kadar ne vermişiz diyorsun ya bugune kadar her koşulda destek verdik biz. Senin başkanın bugune kadar ne verdi bu takıma ?
katılıyorum arkadasım 14 bın kongre uyesı var besiktasin su anda 28 bın forma satilmis olmalı 14bınde kombıne satılmıs olnalıydı mantık olarak madem sahibi kongre uyeleri nerde bu sahipler madem sahiplensınlerde gorelim o zaman tek gercek taraftar gerisi sahtekar