Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 16:23   #21
blackeaglecamaro1903
Banned

blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugune kadar emin ol senden daha fazla şey vermişimdir kulube Sen aldığın 2 tane forma ile burada artistlik yapma kimsenin de Beşiktaşlılığını sorgulama sana kalmadı. Senin konu ile ne alakası var dediğin korsan yüzünden kimse lisanslı ürün almıyor. Sen stadının önünde korsan ürün satılmasına izin veriyorsan insanlarda gider bütçesine uygun olanı yani ucuzunu alır. Sen insanları kazanmaya yönelik stratejiler geliştir ki insanlar pahalıda olsa sana gelsin.

Ayrıca Y.D'yi 2 tane transfer ile affetmiyorum ben. Ne demek kimse konuşmasın buna karar verecek yetkili merci senmisin ? Onlar değilmiydi Beşiktaş'ın sahibi kongre üyeleridir diyen şimdi kaç tane kongre üyesi forma-kombine veya lisanslı ürün almışta ''hiçbirşey'' olan taraftardan forma almasını isteyerek transfer parasını çıkarmasını istiyor. Bu güne kadar ne vermişiz diyorsun ya bugune kadar her koşulda destek verdik biz. Senin başkanın bugune kadar ne verdi bu takıma ?
sende şundan emin ol senin verdiğin maddi manevi desteğin en az 2 mislisini ben vermişimdir.(daha dün ihtiyacım olmadığı halde sırf kulüp kazansın diye 1000 tl lik kartal yuvasından alışveriş yaptım ) konu kimin ne kadar kulübe kaynak sağladığı değil kimseye zorla korsan ürün aldırmıyorlar ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarda korsan ürün satan kişilerin yanından geçtiğimiz halde veya sattıklarını bildiğimiz halde neden almıyoruz işin kolayını kaçıp taraftar olarak sorumluklarımızı korsancıların üstüne atmayın !!!!!!!
y.d kongrede 2 tane yıldız sözü verdi getirdi ister affet ister affetme eğer elini taşın altına sokmayacaksanda burda boş gürültü yapma ve şov yapmayada kalkma !!!!!!!!!
herkoşulda destek verdik diyorsunda sokaktaki 5 yaşındaki çocukta destek veriyor icraat göster bana !!!!!!!!!
kim ne derse desin yönetim büyük hatalar yapmıştır ve bundan sonrada yapacaktırda insaoğlu bu hatasız kul olmaz demişler ama her başarısızlığı da yönetime kesmekte acizliğinizin eseridir.
şimdi ben böyle konuşuyorum ya düşüncelerimi açıklıyorum ya ya ceza alırım yada mesajım silinir ama benim düşüncelerimide değiştirmeyide kimsenin gücü yetmez bunu böyle bilin