Alıntı:
blackeaglecamaro1903´isimli üyeden Alıntı
sende şundan emin ol senin verdiğin maddi manevi desteğin en az 2 mislisini ben vermişimdir.(daha dün ihtiyacım olmadığı halde sırf kulüp kazansın diye 1000 tl lik kartal yuvasından alışveriş yaptım ) konu kimin ne kadar kulübe kaynak sağladığı değil kimseye zorla korsan ürün aldırmıyorlar ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarda korsan ürün satan kişilerin yanından geçtiğimiz halde veya sattıklarını bildiğimiz halde neden almıyoruz işin kolayını kaçıp taraftar olarak sorumluklarımızı korsancıların üstüne atmayın !!!!!!!
y.d kongrede 2 tane yıldız sözü verdi getirdi ister affet ister affetme eğer elini taşın altına sokmayacaksanda burda boş gürültü yapma ve şov yapmayada kalkma !!!!!!!!!
herkoşulda destek verdik diyorsunda sokaktaki 5 yaşındaki çocukta destek veriyor icraat göster bana !!!!!!!!!
kim ne derse desin yönetim büyük hatalar yapmıştır ve bundan sonrada yapacaktırda insaoğlu bu hatasız kul olmaz demişler ama her başarısızlığı da yönetime kesmekte acizliğinizin eseridir.
şimdi ben böyle konuşuyorum ya düşüncelerimi açıklıyorum ya ya ceza alırım yada mesajım silinir ama benim düşüncelerimide değiştirmeyide kimsenin gücü yetmez bunu böyle bilin |
Benim sana veya bir başkasına shov yapmaya ihtiyacım yok beni tanıyan tanır bilen bilir kuru gürültü yapmam hele hele senin yaptığın gibi yok ben şu kadarlık alışveriş yaptım yok şu renk formayı aldım tarzında ne aldığımı reklam edip alamayacak durumda olan arkadaşlarımın yüzünü kızartmam. Ne alıyorsan al kimseyi ilgilendirmez ama kalkıpta ben bu kadarlık aldım sen aldın mı almıyorsan sus yorum yapma ben senden daha fazla Beşiktaşlıyım muhabbetine girme. Kimin ne kadar Beşiktaşlığı olduğu seni ilgilendirmez.Haddini bil yorumunu ona göre yap. Öyle ünlem işareti fazla fazla koyunca kendini haklı göstermeye çalışıyorsun ama burada kimse o fazla ünleme kanmaz başka forumlarla karıştırma burayı. Senin bugune kadar yaptığın bana karşı yorumlarda ne sana ceza verdim ne de mesajını sildim bunu da silmem sana da ceza vermem merak etme. Sen istediğin düşünceyi savun ama burada düşüncelerini insanlara empoze etmeye çalışma. Kimsenin Beşiktaşlılığını da sorgulama bunu da sana son defa söylüyorum.